Volg ons op social media!

Met korting in december naar de jubileumshow ‘A NEW DAY’ van Holiday on Ice

A NEW DAY, de extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice

In A NEW Day, van sterregisseur Francisco Negrin, maakt u kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet. Een spannende achtervolging begint in een adembenemende show. Kleurrijk en vol met spectaculaire verrassingseffecten. A NEW DAY is een grandioos kunstwerk op het ijs.

Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld, het resultaat van 80 jaar expertise en creativiteit in het maken van ijsshows.

Nu via Odij 25% korting per ticket.

Speelsteden waar u met 25% korting via ODIJ naar toe kunt:
8 t/10 december 2023, Martiniplaza Groningen
15 t/m 17 december 2023, Ahoy Rotterdam
22 t/m 24 december 2023, Brabanthallen Den Bosch
28 t/m 30 december 2023, RAI Amsterdam
5 t/m 7 januari 2024, MECC Maastricht

25% voordeel per ticket (ook op kindertickets)
Rang 1, 2 en 3 uit actieallotment
Boekbaar t/m 7 januari 2024
Maximaal 8 tickets per transactie

Wij bieden tickets voor Holiday on Ice – A New Day aan in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website