Agreable GrankrijkF

Agreable , Arringes, 58120 Montigny en Morvan, France.
Thea Helmich en Bernard Enting.

www.aangenaam-frankrijk.nl

Korte omschrijving van het assortiment

Agreable Frankrijk beheert en onderhoudt woningen in Frankrijk, waaronder haar eigen boerderijtje, een fermette. De boerderij beschikt over een tweetal woningen en een aantal kampeerplaatsen voor kleine tenten. Overnachting op basis van logies en ontbijt is mogelijk. Er zijn twee kamers met een eigen douche en toilet. De fermette staat op een terreintje van bijna 4000m2. Er zijn diverse zitjes in de tuin, een Hottub en voor de kinderen een grote schommel.  Voor gasten is er in de tuin een open keuken en barbecue.

Kortingen

Hoogseizoen 10% op de huurprijs bij een boeking van een week. Bij twee weken altijd een Bourgondische maaltijd voor twee personen bij aankomst.
Laagseizoen 10% korting op de huurprijs bij een boeking van een week.  Bij twee weken altijd een Bourgondische maaltijd voor twee personen bij aankomst.
Volledig logies en ontbijt (overnachting, ontbijt en mee-eten 'Wat de pot schaft'); bij zeven dagen, vijf dagen betalen.
Kamperen. Geen toeristenbelasting, gratis stroom en gebruik van buitenkeuken.
Voor ODIJ-leden stellen wij gratis voor een dag de mountainbikes  ter beschikken

Bijzonderheden

Huurperiode van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. In het laagseizoen zijn afwijkende huurperiodes mogelijk.  Voor tarieven en overige informatie, zie www.aangenaam-frankrijk.nl.

Boekingen telefonisch of via email onder vermelding van het ODIJ-lidnummer.

De afstand vanuit Zwolle naar Agreable is ongeveer 850 kilometer.