Volg ons op social media!

Zes jaar na zijn dood komt pop legende tot leven tijdens unieke concertreeks


Het BOWIE Concert is ode aan een wereldster

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’

Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek.

Foto’s op deze pagina Carla Gorter fotografie

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld.
Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’.
De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor.
‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien.

Speelsteden waar u met ODIJ korting naar toe kunt:

7 en 8 oktober 2022   20.00 uur                      MainStage Den Bosch

rang 1 van € 72,- voor € 37,50
5 november 2022   20.00 uur                         RTM Stage (Ahoy) Rotterdam
6 november 2022   15.00 & 20.00 uur           RTM Stage (Ahoy) Rotterdam
rang 2 van € 62,- voor € 37,50
(tickets zolang de voorraad strekt)

Wij bieden tickets voor Het Bowie Concert aan in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website