Volg ons op social media!

Met korting naar CAVALLUNA – Celebration

“CAVALLUNA – CELEBRATION!” Europa’s succesvolste paardenshow is terug!
Het jaarlijkse familiespektakel met de mooiste paardenrassen van Europa, komt na een gedwongen pauze door de pandemie terug naar Nederland! Op 12 & 13 maart 2022 wordt de terugkeer gevierd in Rotterdam Ahoy met de nieuwe show CAVALLUNA – CELEBRATION! Mens en dier werken in totale harmonie samen in schitterende scènes, adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën.

Nu via Odij 50% korting per ticket.

Zoals altijd betovert CAVALLUNA het publiek met onovertroffen paardrijkunst, meeslepende muziek en onvergetelijke momenten. De grote sterren van de show, zoals Bartolo Messina, Sylvie Willms, de teams rond Luis Valença en Sebastián Fernández, maar ook de stuntruiters van de equipe Hasta Luego, de familie Giona en vele andere mogen nu eindelijk weer bij elkaar komen. Samen bieden ze het publiek een onvoorstelbaar spektakel dat niemand snel zal vergeten. Van de indrukwekkende Friezen en elegante Arabieren tot en met lieftallige mini-pony’s – voor elk wat wils!

Bestel snel je kaarten en ga mee op een spannend paardenavontuur!
Voer na de keuze van de datum de volgende code in: OVIJSSEL
Voor beide dagen bedraagt de prijs € 35,00; normale prijs € 69,50 (50% korting).
Voor deze aanbieding zijn 2e rangs plekken gereserveerd in vak Ca en Cb op de eerste ring West.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal € 1,85 transactiekosten en/of € 3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.