Volg ons op social media!

Met korting naar CAVALLUNA – Land of a Thousend Dreams

“CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams” vertelt een avontuurlijk en legendarisch verhaal: Yuen, die geboren is met zeldzame blauwe ogen – een teken van speciale talenten – wordt vanwege haar afkomst achtervolgd door de kwaadaardige koninklijke adviseur Merl en zijn handlangers. Op de vlucht leert ze over het verre Land van Duizend Dromen, waar iedereen zichzelf kan verwezenlijken en zijn talenten kan uitleven. Haar zoektocht naar deze mystieke plek leidt haar naar een Shaolin-meester, kung-fu vechters en een paardenfluisteraar, maar haar achtervolgers zitten haar steeds op de hielen. Zal het haar lukken om het fabelachtige Land van Duizend Dromen te bereiken?

Beleef spectaculaire horsemanship, indrukwekkende danschoreografieën en ongelooflijke effecten tegen de achtergrond van prachtige landschappen en mystieke plaatsen, begeleid door droomachtige muziek!

Nu via Odij € 39,50 i.p.v. € 65,50

Kijk uit naar de populairste rijteams uit heel Europa in de nieuwe show: Of het nu gaat om hoogstaande dressuurprestaties van het Portugese team rond Luis Valença, trick riding met veel actie van de Franse Hasta Luego Academy, droomachtige liberty-dressuur van publiekslieveling Bartolo Messina of de snelle Hongaarse post van het Italiaanse uitzonderlijke talent Diego Giona – in “CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams” zullen populaire sterren het publiek opnieuw in vervoering brengen met hun buitengewone vaardigheden. Maar ook nieuwe gezichten zullen laten zien waartoe zij en hun prachtige paarden in staat zijn! Zo zal de Spanjaard Alejandro Barrionuevo in de rol van de schurk Merl vertegenwoordigd zijn met indrukwekkende shows, evenals de Duitse equipe Pfeifer, die jong en oud zal boeien met onvergelijkbare vuureffecten en snelle vrouwelijke kracht!

Bestel snel je kaarten en ga mee op een spannend paardenavontuur!
Om de actie te verzilveren klikt men op de gewenste show; voert men vervolgens de actiecode OVIJSSEL in en wordt het aangepaste tarief zichtbaar

2e rang tickets voor €39,50 i.p.v. €65,50. OP=OP!
De actie is geldig voor de volgende shows:
Zaterdag 23 maart 2024 om 14.00 uur
Zaterdag 23 maart 2024 om 19.00 uur
Zondag 24 maart 2024 om 14.00 uur

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,15 orderkosten en/of €4,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.