Volg ons op Facebook!

Image Alt

CAVALLUNA- Legend of the Desert

Met korting naar CAVALLUNA – Legend of the Dessert in Rotterdam Ahoy.

Paardenfans opgelet! De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy! Op zaterdag 7 (om 15.00 uur en om 20.00 uur) en zondag 8 maart 2020 (om 14.00 uur) zijn er drie fantastische voorstellingen te zien in de Ahoy Arena. Het nieuwe verhaal “CAVALLUNA – Legend of the Desert” zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek.

Nu via Odij € 24,00 korting per ticket.

Verheug je op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden. “CAVALLUNA – Legend of the Desert” neemt je mee op een mysterieuze reis door de woestijn. Het geheimzinnige verhaal draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is.

Bestel snel je kaarten en ga mee op een spannend paardenavontuur!

Voor beide dagen bedraagt de prijs € 35,00; normale prijs € 59,00.
Voor deze aanbieding zijn 2rangs plekken gereserveerd in vak Ca en Cb op de eerste ring West.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal € 1,85 transactiekosten en/of € 3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.