Volg ons op social media!

Met korting naar CAVALLUNA – Secret of Eternity

CAVALLUNA Secret of Eternity – De mooiste paardenshow van Europa
Op 10 & 11 juni 2023 is de mooiste paardenshow van Europa terug in Rotterdam Ahoy! Na ‘World of Fantasy’ en ‘Legend of the Desert’ volgt er nu een nieuwe show: ‘Secret of Eternity’. Een onvergetelijke paardenbelevenis vol eersteklas paardrijkunsten, de mooiste paarden, prachtige muziek en dat alles verpakt in een fantastisch verhaal. De vierbenige sterren zetten keer op keer een geweldige show neer. Samen met de beste ruiters van Europa nemen ze toeschouwers van elke leeftijd volledig in de ban en zorgen ze voor een onvergetelijke belevenis.

Nu via Odij € 37,50 i.p.v. € 63,50

CAVALLUNA – Secret of Eternity vertelt een spannend verhaal met vele facetten: Mamey, de mooie dochter van een mysterieuze inheemse stam, trekt er op uit in Centraal-Amerika om de steen der eeuwigheid terug te brengen naar het volk op zijn plaats van oorsprong. Ze ontmoet de boerenzoon Joaquim die nog niet weet dat op dezelfde missie is. Het duo stort zich daardoor op de ruggen van hun paarden in een spannen avontuur. Zullen zij erin slagen het geheim van de eeuwigheid te onthullen?

Bestel snel je kaarten en ga mee op een spannend paardenavontuur!
Om de actie te verzilveren klikt men op de gewenste show; voert men vervolgens de actiecode OVIJSSEL in en wordt het aangepaste tarief zichtbaar
Voor deze aanbieding zijn de tickets (2e rang)voor € 37,50 i.p.v. € 63,50
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,05 orderkosten en/of €4,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.