Volg ons op social media!

Image Alt

Classical Christmas Concert met Jan Vayne

Met korting naar Classical Christmas Concert met Jan Vayne

Christmas with Vivaldi

Het programma voor de pauze is een unieke samensmelting van de twee beroemdste werken die Vivaldi componeerde: het Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden. Het Gloria in D is het barokgezelschap op het lijf geschreven waarbij sopraan Olga Zinovieva en alt Melina Meschkat de schitterende aria’s vertolken.

De musici van The Bach Orchestra of the Netherlands laten in Vivaldi’s ‘Winter’ horen waarom zij tot de top van de Europese barok behoren. Jan Vayne improviseert in de stijl van Vivaldi zoals hij dat alleen kan: virtuositeit gekoppeld aan pure devotie.

Traditional Christmas

Na de pauze wordt u meegenomen in een totaal andere sfeer met onder andere bekende kerstklassiekers: Silent Night, God rest you merry gentlemen, Last Christmas, Ave Maria en O Holy Night. Geniet van de sprankelende optredens van solisten sopraan Olga Zinovieva, sopraan Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink.

Jan Vayne

De pianovirtuoos zorgt voor ontroerende momenten tijdens het Classical Christmas Concert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Orchestra of the Netherlands.  Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

Prijs via ODIJ exclusief voor leden.
€ 39,95 normaal € 80,00 + geschenkpakket t.w.v. €70,- gratis per post thuisgestuurd.
Geschenkpakket omvat;
• CD Kerst. Geen cd-speler? Luister dan met de online link.
De CD kunt u aan iemand cadeau doen!
• Programmablad met informatie over de compositie een toelichting.
• Geniet in de toekomst nog voordeliger van concerten met de cadeaubon voor
2e ticket gratis.

(*) *€ 5,- toeslag, voor Het Concertgebouw Rang 1 inclusief consumpties.
Voor AFAS Theater geldt: inclusief gratis parkeren onder het theater en inclusief consumpties.

Bestellen: via www.beleefklassiek.nl/odij  of bel 0900-8191 (45 cent p min)
Gebruik actiecode ODIJ

Voorwaarden: niet geldig i.c.m. andere acties. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling

Nu via Odij vanaf € 39,95 per ticket.

Kerst in Oud Kampen
Op zondag 19 december staat Hanzestad Kampen in het teken van het openluchtfestival ‘Kerst in Oud Kampen’. Maak kennis met het historische verleden en stap binnen in de winterse wereld van straattheater, muziek en wonderbaarlijke acts. Bezoek de nostalgische kermis, snoep van lekkernijen bij een van de vele buiten- en binnen restaurantjes en wandel door gezellige buurtjes. Het stadscentrum van Kampen leent zich prima voor een ontdekkingstocht te voet.

Combineer een schitterend kerstconcert met uw bezoek aan Kerst in Kampen op zondag 19 december 2021. Er is voldoende tijd dit evenement te bezoeken voorafgaand aan het concert of erna.