Dienstverlening & Services

Univé

Univé Schade- en zorgverzekering met collectieve korting voor 'Over de IJssel' leden. Korting uitsluitend bij lidmaatschap van "Over de IJssel" en woonachtig in het werkgebied van "Over de IJssel".

Lees meer…

EAC Advies

EAC Advies Een autoverzekering waarmee u honderden euro’s goedkoper uit kunt zijn, maar ook een lening of hypotheek afsluiten tegen voordeliger condities? Het klinkt misschien als iets onwerkelijks, maar als deelnemer van Over de IJssel kunt u hiervan profiteren.

Lees meer…

Notaris Mr. E.M. de Jong

Notaris Mr. E.M. de Jong De notaris vervult een onafhankelijke rol. Dat houdt in dat hij bij zijn werkzaamheden rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. Dit is wettelijk verankerd en bevordert de rechtszekerheid. Wat u bij ons bespreekt is in vertrouwde handen.

Lees meer…

EAC Economische Automobiel Club

EAC Economische Automobiel Club Consumentenorganisatie voor automobilisten. Verzekeringen, voordeliger door de EAC collectiviteitkorting bij gerenommeerde maatschappijen. zie www.eac-advies.nl/odij

Lees meer…

Meander uitvaartbegeleiding

Meander Uitvaartbegeleiding biedt zeer persoonlijke en moderne uitvaartbegeleiding. Onze kernwaarden zijn zorg van mens tot mens en zorg op maat. Met zorg op maat bedoelen wij dat we geheel afstemmen op de wensen van de naasten, waardoor er op praktisch, emotioneel en budgettair niveau maatwerk wordt geleverd.

Lees meer…

UnitedConsumer Mobiel

UnitedConsumers Mobiel Mobiel bellen kan goedkoper. Hoe? Door een abonnement af te sluiten via UnitedConsumers. Wij geven korting op de nieuwste telefoons en de beste mobiele abonnementen van diverse providers.

Lees meer…

United Consumers Energie

United Consumers Energie Groene energie voor een zeer goede prijs én met de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met voordeel voor u!

Lees meer…

Benthem & Gratama Advocaten

Benthem Gratama Advocaten is een begrip in Zwolle, en een behoorlijk eind erbuiten ook. Elke dag doen wij ons uiterste best om onze goede naam hoog te houden!

Lees meer…

Knigge Mediation

Knigge Mediation Mediation is de beste, snelste en goedkoopste manier om afspraken te maken bij uw echtscheiding, beëindiging van uw samenwoning of herziening van de gemaakte afspraken over kinderen of alimentatie.

Lees meer…

Voerman Greve Makelaardij

Voerman Greve Makelaardij Aan en verkoop woningen en bedrijfspanden Taxaties Hypotheekadviezen Verzekeringen

Lees meer…

Poldersoft Ledenadministratie

Poldersoft Ledenadministratie PolderSoft-Leden is een gebruiksvriendelijk en full service leden-administratiepakket om alles omtrent leden, cursisten, abonnees, klanten en/of donateurs te registreren. De software is betaalbaar en geschikt voor grote en kleine organisaties in allerlei branches.

Lees meer…

Uw VBO Makelaar

Uw VBO Makelaar "UW VBO Makelaar" is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende makelaars. Onze organisatie werkt met heldere en scherpe tarieven voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.

Lees meer…

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen U gaat in beginsel liever niet de (juridische) discussie aan, maar mocht het er toch van komen, dan kunnen wij u als raadsman bijstaan. Ook voor algemene juridische zaken en mediation kunt u bij ons terecht.

Lees meer…

Holistisch Coach Peter van Beek

Holistisch Coach Peter van Beek Ik, ervaren gediplomeerd holistisch coach, ben er voor jou als je een hulpvraag hebt. En als je bereid bent om, onder begeleiding, zelf nieuwe wegen en oplossingen te vinden vanuit je eigen verantwoordelijkheid, talenten en passies.

Lees meer…

Ter Haar Verhuizingen

Ter Haar Verhuizingen Een verhuizing doet u niet elke dag… Ter Haar Verhuizingen wel. Daarom kunnen we u op alle mogelijke manieren helpen om uw verhuizing geheel zonder zorgen te laten verlopen.

Lees meer…

Rontex Wasserij/Stomerij

Rontex Wasserij/Stomerij Reinigen, stomen en wassen van: kleding, huishoudtextiel, gordijnen, lamellen, tapijten, suede-, leder-, bont en motorkleding, kledingreparatie en -verandering.

Lees meer…

Rio Garantieplan Zwolle

Rio Garantieplan Zwolle Voor al uw problemen met hemelwaterafvoeren, huis- en bedrijfsafvoeren en rioleringen garandeert Rio Garantieplan Zwolle u 24/7 professionele riooltechniek. Van aanleg en reparatie tot en met het adequaat oplossen van verstoppingen in gootsteen en riolen.

Lees meer…