Benthem & Gratama

Adresgegevens:
Zwolle, Burgemeester van Royensingel 2, 8001 BA, tel. 038-4280077, fax.  038-4280080
www.benthemgratama.nl
info@benthemgratama.nl

Korte omschrijving van het assortiment:
Benthem Gratama Advocaten is een begrip in Zwolle, en een behoorlijk eind erbuiten ook. Elke dag doen wij ons uiterste best om onze goede naam hoog te houden!

Bij Benthem Gratama werken advocaten die van hun vak houden en die al hun kennis en ervaring inzetten voor onze klanten. Voor ondernemers uit de agrarische sector, de bouw en het vastgoed, maar ook daarbuiten. Ook (semi-)overheden die tegen juridische grenzen aanlopen helpen we vaak uit de brand. Wij staan voor, achter en naast onze klant.

Wat we doen | Rechtsgebieden:
In de sectoren waarin onze cliƫnten werken, spelen vele verschillende juridische vragen. Hieronder staan de rechtsgebieden waar wij in thuis zijn.

Aanbestedingsrecht, Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (ook in sector Bouw), Agrarisch- en onteigeningsrecht, Arbeidsrecht, Bestuurs- en omgevingsrecht, Bouwrecht, Contractenrecht (verbintenissenrecht), Erfrecht, Faillissementsrecht, Fosfaatrechten, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Mediation, Ondernemingsrecht, Pachtrecht, Personen- en familierecht, Ruimtelijke ordeningsrecht, Sociaal zekerheidsrecht

Kortingen:
Gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor (tot 1 uur).
10% korting op het uurtarief.

Bijzonderheden:
  • Benthem Gratama werkt voor particulieren, ambtenaren, overheden en ondernemingen. 
  • Door zijn omvang is het kantoor groot genoeg voor specialisatie, maar niet zo groot dat het persoonlijk karakter en de efficiency van de dienstverlening daaronder lijden.
  • Benthem Gratama is aangesloten bij (www.netlaw.nl).