Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Adresgegevens:

Apeldoorn, Emmalaan 1, 7315 AK, tel. 055-5772828
www.mkarreman.nl
info@mkarreman.nl

Korte omschrijving van het assortiment:

Karreman & Legal:
U gaat in beginsel liever niet de (juridische) discussie aan, maar mocht het er toch van komen, dan kunnen wij u als raadsman bijstaan. Ook voor algemene juridische zaken en mediation kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een overeenkomst of algemene voorwaarden laten toetsen? Of hebt u een geschil en wilt u een oplossing waarin alle partijen zich in kunnen vinden? Wij helpen u verder!

Karreman & Incasso:
Voor onze opdrachtgevers incasseren wij diverse vorderingen, waaronder huur en facturen. Wij doen dit zonder tussenkomst van de rechter. Mocht een gerechtelijke procedure toch nodig zijn, dan staan onze gerechtsdeurwaarders en juristen klaar om uw belangen te behartigen. 

Kortingen:
- juridisch intake gesprek zonder kosten
- eerste half uur juridisch advies en/of mediation kosteloos
- incasso: no-cure-no-pay in het incassotraject.

Bijzonderheden:

Het voordeel voor de leden is dat zij niet hoeven aan te hikken tegen kosten, als zij advies willen over hun zaak (intake).
Dit hoeft geen incasso te zijn, maar het kan ook een juridische vraag zijn.
Daarnaast bieden wij gratis het eerste half uur juridisch advies/mediation aan bij het uit handen geven van een zaak. Dit laatste scheelt ongeveer € 75,00. En mochten leden toch een incasso hebben, dan kan dit op basis van no-cure-no-pay in het incassotraject. Normaal bedragen de dossierkosten € 48,40.