Volg ons op social media!

Festival Klassieke Muziek Elburg

FESTIVAL KLASSIEKE MUZIEK ELBURG

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.

Wandelconcerten in de Vesting

Tijdens de WANDELCONCERTEN beleeft u meerdere concerten op 1 middag: wandel door de steegjes en geniet vervolgens van een intiem concert in de kloosterkapel of beluister sopraan Olga Zinovieva met orkest in de Grote Kerk

Nu via Odij € 34,95 per ticket.

Mozarts Eine Kleine Nachtmusik in de Kloostertuin

In de Kloostertuin van het voormalig Agnietenklooster gaat u genieten van een van Mozarts bekendste composities, Eine Kleine Nachtmusik, uitgevoerd door The Bach Orchestra of the Netherlands o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink. Sopraan Olga Zinovieva is de Mozart vertolkster pur sang: u gaat luisteren naar de zeldzame ‘hoge E’ in de concertaria “Vorrei spiegarvi, oh dio” die Mozart schreef voor zijn geliefde Aloysia Weber.

De Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández soleert in het Rondeau uit Mozarts Vijfde vioolconcert. Mozart gebruikte in dit deel een Turkse militaire mars daarom wordt het Vijfde vioolconcert ook wel ‘de Turkse’ genoemd.

Vivaldi’s Vier Jaargetijden in de Kloostertuin

De Kloostertuin van het voormalig Agnietenklooster is de ultieme locatie voor een concert met de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi, uitgevoerd door de Bach Ensemble of the Netherlands met als de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández.

Antonio Vivaldi componeerde in zijn opera ‘La verità in cimento’ een aantal aria’s voor de hoofdpersoon: Rosane. Sopraan Olga Zinovieva is met haar bijzondere zangstem, haar uitstraling als geen ander instaat deze juwelen in de barokmuziek te vertolken. Ook brengt zij Vivaldi’s hit aria: Sposa son disprezzata!

Prijs per concert via Odij  €34,95 i.p.v. € 80,–

€ 34,95 normaal € 80,00 + geschenkpakket t.w.v. €70,- gratis per post thuisgestuurd.

Geschenkpakket omvat;

  • CD Requiem. Geen cd-speler? Luister dan met de online link.
    De CD kunt u aan iemand cadeau doen!
  • Tekstboek met complete liedtekst, vertalingen en informatie over de compositie een toelichting.
  • Geniet in de toekomst nog voordeliger van concerten met de cadeaubon voor
    2e ticket gratis.

Bestellen
Via www.beleefklassiek.nl/odij Gebruik actiecode ODIJ

Of bel 0900-8191 (45 cnt p min)