Volg ons op social media!

Festival Klassieke Muziek Elburg

FESTIVAL KLASSIEKE MUZIEK ELBURG

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.

Wandelconcerten in de Vesting

Tijdens de WANDELCONCERTEN beleeft u meerdere concerten op 1 middag: wandel door de steegjes en geniet vervolgens van een intiem concert in de kloosterkapel of beluister sopraan Olga Zinovieva met orkest in de Grote Kerk

Nu via Odij € 25,00 per ticket.

Eine Kleine Nachtmusik in de Kloostertuin

Vrijdag 14 juni 2024, 19.30 uur

Geniet in de schitterende Kloostertuin van Mozarts meest bekende werken: Eine Kleine Nachtmusik. Een heerlijke serenade voor strijkers die stralend, evenwichtig en toegankelijk is.

Olga Zinovieva brengt samen met The Bach Orchestra of the Netherlands spectaculaire en beroemde aria’s die Mozart componeerde voor sopraan. U gaat luisteren naar de bijzondere aria ‘Vorrei spiegarvi, oh Dio!’ met de spectaculaire hoge E. (drie tonen hoger dan de hoge C)

Dit jaar viert sopraan Olga Zinovieva dat ze 25 jaar zingt als sopraan solist. In haar wervelende carrière maakte ze in korte tijd furore tot een sopraan-ster in de barok-scene.

Vivaldi’s Vier Jaargetijden in de Kloostertuin

De Kloostertuin van het voormalig Agnietenklooster is de ultieme locatie voor een concert met de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi, uitgevoerd door de Bach Ensemble of the Netherlands met als de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández.

Antonio Vivaldi componeerde in zijn opera ‘La verità in cimento’ een aantal aria’s voor de hoofdpersoon: Rosane. Sopraan Olga Zinovieva is met haar bijzondere zangstem, haar uitstraling als geen ander instaat deze juwelen in de barokmuziek te vertolken. Ook brengt zij Vivaldi’s hit aria: Sposa son disprezzata!

Prijs per concert via Odij  €25,00 i.p.v. € 80,–

€ 25,00 normaal € 80,00 + geschenkpakket t.w.v. €70,- gratis per post thuisgestuurd.

Geschenkpakket omvat;

  • GRATIS EXCLUSIEVE
    4CD ANNIVERSARY BOX

CD1 Stabat Mater – A. Pergolesi
CD2 Ich Habe Genug – J.S. Bach
CD3 Aria’s & Vier jaargetijden – A. Vivaldi
CD4 Concert Aria’s – W.A. Mozart

Bestellen
Via www.beleefklassiek.nl/odij Gebruik actiecode ODIJ

Of bel 0900-8191 (45 cnt p min)