Volg ons op social media!

Fiets en Wandelbeurs 2024 boordevol inspiratie
vr 23, za 24 en zo 25 februari Jaarbeurs Utrecht

Fiets en Wandelbeurs 2024, natuurlijk!
Ontdek op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht een wereld aan fiets- en wandelmogelijkheden, bekijk het nieuwste outdoormateriaal en test de mooiste fietsbolides en e-bikes.

Infomarkten
Welke routes zijn het meest geschikt, waar kan ik overnachten, wat moet ik meenemen op een trektocht? De beste tips krijg je nog altijd van collega-fietsers of -wandelaars in een persoonlijk gesprek.

Stephan De Goede Fietsparcours

Fietsparcours
Je kunt de mooiste fietsreisbolides, e-bikes en speedpedelecs testen op het grote fietsparcours, dat door twee hallen loopt. Bezoekers van de Fiets en Wandelbeurs hebben ook toegang tot de E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent van Nederland dat tegelijkertijd in Jaarbeurs plaatsvindt.

Lezingprogramma
In het uitgebreide lezingprogramma vertellen ervaren reizigers over hun fiets- en wandelavonturen in Nederland en daarbuiten. Met ruim 50 onderwerpen, en meer dan 100 lezingen en workshops.

Fiets En Wandelbeurs 2 2

Polen Themaland

Polen is in vele opzichten uniek. Niet alleen tijdens lange vakantiereizen, maar ook tijdens korte trips, is het de moeite waard om de charmes te leren kennen van het land, waarvan de grenzen zich letterlijk uitstrekken van de zee tot aan de bergen. De natuurlijke omstandigheden maken dat Polen het hele jaar door een perfecte plaats is voor diverse recreatieactiviteiten. Fietsen en wandelen zijn erg populair maar zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Bovendien vinden liefhebbers van een actieve vakantie een goed ontwikkeld en gevarieerd, wat prijzen en soort betreft, accommodatie- en horeca-aanbod, dat zelfs de meest veeleisende toeristen tevreden zal stellen. Prachtige landschappen, 23 nationale parken, bijzondere ontmoetingen met wilde dieren en talrijke bezienswaardigheden maken jouw vakantie compleet. (Foto: ©Polish Tourism Organisation)