Volg ons op social media!

Met korting naar de Huis & Woon Beurs

Huis & Woon Beurs is dé (ver)bouw- en interieurbeurs in Noordoost-Nederland. Deze beurs is voor iedereen die plannen heeft of eerst inspiratie wil opdoen voor het (ver)bouwen, verduurzamen of interieur van hun woning.
Op de beursvloer die verdeeld is over maar liefst 4 beurshallen tref je een mooie mix van regionale vakmensen en landelijke spelers: van architecten, interieurzaken, keukens, badkamers, ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien tot tuinontwerpers, dakkapellen, verlichting, beveiliging, (kunst)rietdekkers, vloerverwarming, banken, verzekeraars en isolatiebedrijven. Je vindt op Huis & Woon Beurs alles om jouw woonplannen te laten slagen!

Nu voor ODIJ leden € 12,50 korting

Speciaal voor ODIJ-leden is het vanaf nu mogelijk om twee kaarten voor de prijs van één te bestellen (€12,50 in plaats van €25,-)

Bij bestellen bij kortingscode ja invullen, bij het volgende scherm ziet u dat de kortingscode al is ingevuld., en kunt u verder gaan.

Huis & Woon Beurs is te bezoeken op vrijdag 14 oktober van 14.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur (De Nacht van Huis & Woon Beurs), zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.huiswoonbeurs.nl.