Volg ons op social media!

2, 3 en 4 juni – Kasteel de Haar
ZWIEREN EN VIEREN OP JARIG ITALIË EVENEMENT

De twintigste editie van het Italië Evenement kent dit jaar veel nieuwe exposanten en speciale activiteiten. 
Hoe maak je een jaarlijks feest nóg feestelijker? Met een extra hap, een extra slok en veel meer inspiratie dan voorheen. Het Italië Evenement viert deze zomer het 20-jarig bestaan. Dat doen we in de tuinen van Kasteel de Haar met de heerlijkste streetfood-parade, een Italian Wine Night en een onvergetelijk hoogtepunt: Panoramica Gustosa. Dit magnifieke reuzenrad kriebelt alle zintuigen. En uiteraard is er volop keuken- en vakantie-inspiratie plus een gevarieerd artiestenprogramma.

Eten en drinken zijn dus opnieuw belangrijke pijlers, maar de naar schatting 200 stijlvolle tenten en kramen bieden ook andere Italiaanse zaken. Zo zijn mode, lifestyle, fietsen, auto’s en kunst en cultuur onlosmakelijk met het geliefde vakantieland verbonden. Over vakantie gesproken: het Italië Evenement bleek in de afgelopen 20 jaar hét inspirerende platform voor reizigers. Zij kwamen, zagen, hoorden en boekten er direct hun zomervakantie.

“Natuurlijk valt er heel wat te kopen, of het nou een flesje olijfolie is of een nieuwe auto. Maar de kern van het evenement is al 20 jaar de kern van Italië: la dolce vita. Daarom zijn er ook optreden en laten we gezellige terrassen bouwen. Ja, daarom mogen kinderen gratis mee naar binnen. Ook voor hen moet het een feestje zijn. En voor een beetje extra sfeer wordt een indrukwekkend reuzenrad neergezet en halen we een gondel uit Venetië. Je moet na een dagje evenement het gevoel hebben dat je in Italië geweest bent. Pas dan zijn wij geslaagd.

Nu 25% korting op uw ticket

Win nu twee vrijkaarten

25% korting per ticket (normale prijs € 18,–)

Italië Evenement 2023

2,3 en 4 juni 2023

Kasteel de Haar, Utrecht

Kasteellaan 1

3455 RR Utrecht Informatie: italieevenement.nl