Volg ons op social media!

31 Mei, 1 en 2 juni – Kasteel de Haar
Hét Italiaanse zomerfeest!

Na 20 jaar dolce vita in de tuinen van Kasteel de Haar tellen we gewoon door. Ook in 2024 valt er namelijk weer genoeg te vieren. Sterker nog, Italië heeft nog veel meer nieuws, moois en lekkers te presenteren dan wij de afgelopen jaren konden laten zien en proeven. Op 31 mei, 1 en 2 juni start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen. Dit worden weer de heerlijkste (Italiaanse) feestdagen van het Jaar!

Piazza Spritz 

Hoe kunnen we de start van de zomer beter vieren dan met bubbels?! Op het ‘spritzplein’ brengen ze daarom een ode aan het goede (zomer)leven. Ja, het woord spritz is van Duitse komaf, maar de bijbehorende traditie van het aperitief is toch echt een Italiaanse aangelegenheid. Zo bedachten de gebroeders Barbieri uit Padova in 1919 de Aperol. Het drankje is nu niet meer weg te denken van het terras. Tijdens het Italië Evenement is het dan ook ‘Oranje Boven’, al hebben we ook vele andere heerlijke spritzen uit Italië – met én zonder alcohol. Salute!

Campeggio Italiano

Italië is misschien wel de beste vakantiegastheer van Europa. Er is geen gebrek aan sfeervolle hotels, gezellige appartementen in de stad en riante villa’s op het platteland. Ook de campinggast komt in alle regio’s aan zijn trekken. Het aanbod én de kwaliteit hebben in de afgelopen decennia een grote slag geslagen. Daarbij is Italië een specialist geworden in het kamperen bij de boer, het agri-toerisme. Tijdens het Italië Evenement vind je dit jaar een groot aantal gastheren en -vrouwen. Zij laten je in woord en beeld graag zien waarom hun camping of agriturismo zo bijzonder is. Fijne vakantie!

Dolce Amore

Ervaar de betovering van Dolce Amore tijdens het Italië evenement van 2024. Laat je meevoeren door de liefde en ontdek de schoonheid van Italië. Geniet van een romantische wandeling langs prachtige kiekjes van Italië, met de adembenemende paden van Kasteel de Haar als decor. Verwen jezelf en je geliefde met een intiem private dinner op zaterdagavond, vol culinaire hoogstandjes en gezelligheid. En vergeet niet de ultieme romantische ervaring aan boord van een echte gondel uit Venetië, die weer door de schilderachtige kasteelgrachten vaart. Laat je hart veroveren door de liefde voor Italië en creëer onvergetelijke herinneringen samen. Ontdek Dolce Amore.

Beleef

Het mooiste en grootste kasteel van Nederland is altijd het decor geweest voor het Italiaanste feest van Nederland. Zij móeten beleefd worden. Ervaar De Haar en geniet van het beste van Italië. Behalve lekkers biedt het driedaags festijn ook nu veel moois in de stands; auto’s, mode, lifestyle, curiosa, kunst, cultuur en reisinspiratie. Bovendien is er volop entertainment voor jong en oud.

Nu 25% korting op uw ticket

Win 2 van de 10 vrijkaarten

25% korting per ticket (normale prijs € 19,50)

Italië Evenement 2024

31 mei, 1 en 2 juni 2024

Kasteel de Haar, Utrecht

Kasteellaan 1

3455 RR Utrecht Informatie: italieevenement.nl