Volg ons op social media!

Met korting naar Messiah – G.F. Händel

De ultieme kerstcompositie
Bij de première van Händels Messiah in Dublin stonden hoogwaardigheidsbekleders, inclusief de Koning geïmponeerd op bij het ‘Halleluja’ om hulde te brengen aan deze machtige compositie. Barok-specialist Pieter Jan Leusink kiest voor een intieme setting waarbij zangers staan opgesteld in het orkest. Dit zorgt voor een ultieme beleving van deze wereldberoemde compositie zowel in geluid als in de uitstraling op het podium. De musici bespelen authentieke strijkinstrumenten en worden aangevuld met natuurtrompet en pauken. Händels Messiah is in de kerstperiode het meest gewaardeerde oratorium. Geniet in volmaakte akoestiek van Het Concertgebouw en de historische kerken van de unieke sfeer die Händels Messiah zo typeert.

Het koor en orkest hebben een gelijkwaardige rol in dit wereldberoemde oratorium. Daarnaast bent u verzekerd van een aantal geweldige solisten. Sopraan Olga Zinovieva geeft brengt prachtige aria’s met haar fijngevoelige en pure stemgeluid. Alt Melina Meschkat en Tenor Martinus Leusink beschikken over indrukwekkende barokstemmen. Traditioneel maakt de wereldberoemde bas Andrew Slater zijn opwachting met zijn intense stem en voorkomen die u niet snel zult vergeten.

Prijs per ticket via ODIJ betaalt u slechts € 39,95 in plaats van € 80,– + geschenkpakket t.w.v. €70,- gratis per post thuisgestuurd.
Geschenkpakket omvat;
• CD Messiah. Geen cd-speler? Luister dan met de online link.
De CD kunt u aan iemand cadeau doen!
• Programmablad met informatie over de compositie een toelichting.
• Geniet in de toekomst nog voordeliger van concerten met de cadeaubon voor
2e ticket gratis.

(*) Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag per Rang 1 ticket inclusief consumpties

Bestellen: via www.beleefklassiek.nl/odij  of bel 0900-8191 (45 cent p min)
Gebruik actiecode ODIJ

Voorwaarden: niet geldig i.c.m. andere acties. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling

Nu via Odij vanaf € 39,95 per ticket.