NIEUWE ONDERNEMERS

Corendon

Bij Corendon ontvang je 5% korting op ons aanbod (m.u.v. rondreizen en stedentrips) naar bestemmingen zoals Italië, Spanje, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Portugal, Canarische Eilanden, Macedonië, Cyprus, Marokko, Egypte, Thailand, Bali, Bonaire en Curaçao.

Lees meer…

SolFly

SolFly biedt een ruim aanbod in Spanje, Portugal, Griekenland en Turkije. Wij werken op iedere bestemming samen met een lokale agent en dit maakt ons anders dan de gewone touroperator! Special voor ODIJ leden 8% korting

Lees meer…

Grando Keukens & Bad

Voor elke wens hebben wij keukens. Gaat u voor Industriële keukens, landelijk, modern of gaat u voor luxe design? Kiest u voor een L-opstelling of gaat u voor een kookeiland? Diverse bekende merken keukens vindt u in uw stijl in onze showroom.

Lees meer…

Orange Travel N.V.

Vakantiereizen in Suriname, zowel rondreizen, meerdaagse tours als dagtrips. Maar u kunt via ons ook hotels en guesthouses boeken. Ook het huren van een auto behoort tot de mogelijkheden. Wij denken met u mee en maken uw Suriname vakantie tot een onvergetelijke vakantie.

Lees meer…

Scholten Fietsgoed

Een ruime keuze, goed advies en vooral beleving, is waar het om draait bij Scholten Fietsgoed, gevestigd midden in het centrum van Zwolle, Stadshagen en Zwolle-Zuid. De ruime fietscollecties worden gepresenteerd op twee verdiepingen.

Lees meer…

Islamitisch Slagerij Akkoyun

Islamitisch Slagerij Akkoyun Ambachtelijk slagerij voor rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees, geitenvlees, kip en kalkoen.

Lees meer…

Bijzonderheden conceptstore

Bijzonderheden conceptstore. Wij verkopen mooie, originele en bijzondere producten. De basis bestaat uit de handgemaakte producten van onszelf. Marion, maakt o.a. unieke poefs, tassen en schorten van textiel, leer en hergebruikte materialen. Rian, die edelsmid is, maakt zilveren sieraden zoals ringen, oorbellen en colliers.

Lees meer…

Plaggenmarsch Tuinmeubelen

De Grootste Collectie Tuinmeubelen van Europa, 7000m2 showroom en leveren o.a. merken als: Hartman, Traditional teak, Garden Impressions, 4 Seasons Outdoor en Beach7

Lees meer…

Holistisch Coach Peter van Beek

Ik, ervaren gediplomeerd holistisch coach, ben er voor jou als je een hulpvraag hebt. En als je bereid bent om, onder begeleiding, zelf nieuwe wegen en oplossingen te vinden vanuit je eigen verantwoordelijkheid, talenten en passies.

Lees meer…

United Consumers Mobile

Mobiel bellen kan goedkoper. Hoe? Door een abonnement af te sluiten via UnitedConsumers. Wij geven korting op de nieuwste telefoons en de beste mobiele abonnementen van diverse providers.

Lees meer…

La Bouture

La Bouture is een heren en damesmodewinkel waar je klassieke en sportieve kleding vindt van bekende merken, van werkkleding tot vrijetijdskleding.Bij ons kun je terecht voor een nieuw kostuum of colbert op maat gemaakt! Voor de dames prachtige broeken, jurken en een blouse!

Lees meer…