NIEUWE ONDERNEMERS

Orange Travel N.V.

Vakantiereizen in Suriname, zowel rondreizen, meerdaagse tours als dagtrips. Maar u kunt via ons ook hotels en guesthouses boeken. Ook het huren van een auto behoort tot de mogelijkheden. Wij denken met u mee en maken uw Suriname vakantie tot een onvergetelijke vakantie.

Lees meer…

Islamitisch Slagerij Akkoyun

Islamitisch Slagerij Akkoyun Ambachtelijk slagerij voor rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees, geitenvlees, kip en kalkoen.

Lees meer…

Holistisch Coach Peter van Beek

Ik, ervaren gediplomeerd holistisch coach, ben er voor jou als je een hulpvraag hebt. En als je bereid bent om, onder begeleiding, zelf nieuwe wegen en oplossingen te vinden vanuit je eigen verantwoordelijkheid, talenten en passies.

Lees meer…

Plaggenmarsch Tuinmeubelen

De Grootste Collectie Tuinmeubelen van Europa, 7000m2 showroom en leveren o.a. merken als: Hartman, Traditional teak, Garden Impressions, 4 Seasons Outdoor en Beach7

Lees meer…

De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte is een oude watertoren die vandaag de dag nog steeds bruist van energie. U kunt er eten, drinken, overnachten, vergaderen, trouwen, feesten.

Lees meer…

DFDS

Mini Cruises vanaf € 49,-- 10% korting op losse overtochten.

Lees meer…

Kaldi CNCPT

Een kapsalon, waxbar en nagelstudio voor een optimaal resultaat en de perfecte look! En heerlijk genieten van de lekkerste koffie en thee in de coffeebar van Kaldi met meer dan 35 verschillende koffiesoorten.

Lees meer…

Buro Scanbrit

Speciaal voor leden van Over de IJssel bieden wij 7% korting op elke boeking.

Lees meer…

Stena Line

8% op alle overtochten van Stena Line. caravans kunnen gratis mee op de dag- of nachtafvaarten.

Lees meer…

Interhome

Vind uw perfecte vakantiehuis of vakantie appartement bij Interhome. Kies uit ruim 34.000 gecontroleerde vakantiehuizen in 31 landen.

Lees meer…