De Koperen Hoogte

Adresgegevens:

Zwolle, Lichtmisweg 51, 8035 PL, tel. 0529-428428
info@dekoperenhoogte.nl
www.dekoperenhoogte.nl

Korte omschrijving van het assortiment

De Koperen Hoogte is een oude watertoren die vandaag de dag nog steeds bruist van energie. U kunt er eten, drinken, overnachten, vergaderen, trouwen, feesten. en zelfs een hengeltje uitgooien.

Grand Café: 
een sfeervolle plek voor een kop koffie, lunch of high tea.

Het all-in buffetrestaurant:
Een etentje voor twee, of met een groter gezelschap, ons all-in buffetrestaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten.

Het all-in gourmetrestaurant:
Gourmetten is bij uitstek geschikt om gezellig samen te tafelen. Op uw eigen gourmet maakt u zelf uw culinaire vlees- en visgerechten klaar.

Panorama restaurant:
het draaiende restaurant waar u geniet van een heerlijke lunch, High tea, High C, kopje koffie met gebak en/of een à la carte diner.

Maritieme bar en Private Dining Room:
Besloten feestje? dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Overnachten:
Overnachten bij de Koperen Hoogte is nèt even anders; uw onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op uw kamer aangekomen ervaart u wat bij De Koperen Hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe.  

Kortingen

10% korting op het notabedrag in alle restaurants en het hotel (niet i.c.m. andere actie|aanbiedingen)

Bijzonderheden
  • Gratis parkeren
  • Gratis WIFI
  • Geen dubbele korting