Nieuwe premies collectieve zorgverzekering Univé 2018

zaterdag 11 november 2017

Onze nieuwe premies voor 2018 zijn bekend. Hieronder vindt u de premietabel van uw collectieve zorgverzekering. U vindt hierop de premies van de Univé Zorg Vrij/Geregeld polis en de aanvullende verzekeringen.
De premiekortingen voor uw collectiviteit zijn al in verwerkt.

Ook in 2018 bent u goed verzekerd bij Univé
Univé heeft geen winstoogmerk. We streven ernaar goede zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit doen wij door de zorg slimmer te organiseren en door rekening te houden met de wensen van onze verzekerden. U ziet dit terug in de ruime vergoedingen van onze aanvullende verzekeringen. Ook bieden wij de beste service.

Belangrijke wijziging

  • Vanaf 1 januari 2018 is de aanvullende verzekering Tand Beter af te sluiten zonder medische selectie.

Eigen risico
De overheid houdt het verplichte eigen risico op de basisverzekering ook in 2018 op € 385,- per premiebetalende verzekerde per jaar.

Informatie verzekerden
Uiterlijk 12 november 2017 ontvangen verzekerden van uw collectiviteit hun premie voor volgend jaar, per brief of e-mail en een overzicht met de wijzigingen in hun zorgverzekering.
Zij kunnen eventueel gewenste wijzigingen in hun gegevens of polis doorgeven via Mijn Univé. Ook kunnen ze naar één van onze Univé kantoren komen.
Download nu de Univé App. Hiermee kunt u uw zorgpolis inzien, uw zorgnota declareren en vele andere zaken regelen.

Overstappen naar Univé?
Willen uw leden overstappen naar Univé? Attendeert u hen er dan op, dat zij hun huidige zorgverzekering voor 1 januari 2018 opzeggen. Zij kunnen zich dan tot 1 februari 2018 aanmelden bij Univé.

Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het verstrekken van aanvullende informatie en beantwoorden van uw vragen. Ook kunt u natuurlijk op onze website www.unive.nl alle informatie nalezen.

 

Bijlagen:

« Ga terug