Wat te doen collectief contract FBTO stopt.

dinsdag 15 november 2016

Collectief contract FBTO stopt.

Geacht Over de IJssel lid, 

De samenwerking van ODIJ met verzekeraar FBTO eindigt op 31 december 2016.

Gewijzigd commercieel inzicht bij FBTO ligt hieraan ten grondslag. FBTO heeft haar verzekerden hierover inmiddels schriftelijk geïnformeerd.

Voor zover het bestuur van ODIJ kan nagaan heeft u óf geen verzekeringen via een collectief van ODIJ óf bent u één van de FBTO verzekerden waarvan het collectief eindigt. 

Verzekeren via één van de ODIJ collectieven levert heel veel voordeel op voor u als lid. Het einde van de samenwerking met FBTO vormt de reden u hierop te attenderen. Via ODIJ blijft voordeel op verzekeringen voor auto, woonhuis, WA, ziektekosten, etc. voor u beschikbaar!

U kunt bijvoorbeeld terecht bij onze partner Univé met 10% korting op een ziektekostenverzekering en (per 1-1-2017) 10% korting op een voertuigverzekering. U kunt naar de Univé winkels, maar ook naar www.unive.nl/overdeijssel voor offertes.

Voor FBTO verzekerden buiten ons werkgebied komt éénmalig een generaal pardon om verzekeringen over te sluiten naar Univé. U wordt hierover per brief geïnformeerd.

U kunt ook terecht bij onze andere partner EAC advies. Zij werken samen met diverse zorg- en autoverzekeraars.

De korting bij de zorgverzekeraars ligt doorsnee tussen de 8% en 10%, en op een voertuigverzekering is 20 % mogelijk. Via www.eac-advies.nl/odij worden kortingen direct zichtbaar en ook daar kunt u offertes opvragen.

Het is jammer dat tevreden FBTO klanten naar voordeel op zoek moeten.  Wij raden u echter aan dit wel te doen. Het gaat immers om (veel) financieel voordeel en via ODIJ komt u altijd terecht bij goede verzekeringsmaatschappijen.

Gaat u naar elders….let  op de polisvoorwaarden! Bepaalde internetverzekeringen zijn spot goedkoop, maar als u problemen krijgt, wordt duidelijk dat niet alles gedekt is.

LEDEN …ATTENTIE! Het gaat voor een gezin soms om een paar honderd euro, die u kunt mislopen, als u niet attent bent!

Mogelijk ten overvloede…alle zorgverzekeringen gaan al op 1 januari 2017 automatisch opnieuw in, als u geen actie onderneemt.

Met een vriendelijke groet,
Jan de Boer
Voorzitter Over de IJssel

 

« Ga terug