Zwolse Theaters

Speciaal voor u heb ik een selectie gemaakt van voorstellingen in de maand juni, die ik u, als relatie, kan aanbieden met een korting van 50%. Voorstellingen die u niet wilt missen. 
Er is genoeg te kiezen, voor een mooie prijs. U kunt namelijk naar onderstaande voorstellingen voor de helft van de prijs.

Bij de bestelling van de kaarten met 50% korting moet men bij het afhalen van de kaarten de OdIJ pas tonen. De kaarten moeten een half uur voordat de voorstelling begint afgehaald worden.

Telefonisch kan men de kaarten ook reserveren.

U krijgt 50% korting met de code Juni2017 die u kunt gebruiken bij het reserveren (let op: hoofdlettergevoelig).

We remember Elvis Presley
His music, his voice, his moves, his legacy.
di 6 juni
1e rang met 50% korting €14,50 

De Ploeg - Pilp Fuction
Het roemruchte gezelschap van cabaretiers (Viggo Waas, Peter Heerschop, e.a.) en acteurs (Loes Luca, Han Römer, e.a.) ploegt zich in Pilp Fuction door een filmscript over een meisje dat op zoek is naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Het meisje dwaalt als een Alice door Filmland, komt terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met sterren van het witte doek. Een theateravond vol spektakel, humor, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet!
"Pilp Fuction is niet alleen een lekkere satire, maar ook een ode aan de cinematografie zelf"
★★★★ Trouw
do 8 juni
1e rang met 50% korting € 16,25

Slippers
Plien en Bianca hebben de Johan Kaart Prijs (amusementsprijs) gewonnen!Ze bevestigden opnieuw hun positie aan de top van het Nederlandse theateramusement.' Samen met Droog Brood komt zo de top van het Nederlandse cabaret samen in één toneelproductie. Wat doet u, als u een paar vreemde slippers onder uw bed ontdekt met een briefje met onbekend adres erop? Wat volgt, is een ontmoeting die tot allerlei hilarische misverstanden leidt…
vr 16 juni
1e rang met 50% korting € 18

The Summer of Love: 1967 - 2017
1967, het jaar van de Summer of Love en de hippie-explosie. Het jaar van Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band van The Beatles, de onbetwiste 'plaat der platen' en nog veel meer gedenkwaardige popzaken. Leo Blokhuis gidst u door het jaar aan de hand van het Monterey Pop Festival. Met gastoptredens van onder andere Frank Lammers, Anne Soldaat, Jeangu Macrooy en Tenfold. Begin de zomer goed met The Summer of Love.
wo 21 juni
1e rang met 50% korting € 14,75