Volg ons op social media!

Het allermooiste moederdag cadeau

HOLIDAY ON ICE komt in december terug met de gloednieuwe show NO LIMITS!

Van 6 december 2024 t/m 12 januari 2025 kun je volop genieten van een nieuwe kleurrijke show vol spektakel, verbluffende kostuums, spectaculaire acts, prachtige choreografieën en opzwepende muziek.
NO LIMITS. De naam van de show geeft al aan dat gaat om een grenzeloos spektakel. Innovatie en traditie worden op een unieke manier gecombineerd, wat resulteert in een compleet nieuwe beleving van spectaculair live entertainment op en boven het ijs. Moderne videoprojecties, kinetische verlichting, honderden prachtige kostuums, maar  natuurlijk vooral de verbluffende prestaties van ‘s werelds beste kunstschaatsers zorgen voor een onvergetelijke middag of avond voor het hele gezin. Beleef een spannend liefdesverhaal en ga mee op een meeslepende heldenreis naar steeds nieuwe, onvergetelijke werelden.

NO LIMITS vertelt een verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Het speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal je van de eerste tot de laatste seconde boeien. We kijken ernaar uit om je te ontvangen en je verwachtingen te overtreffen met onze nieuwste show!

Nu via Odij 25% korting per ticket.

Speelsteden waar u met 25% korting via ODIJ naar toe kunt:
6 t/m 8 december 2024, Martiniplaza Groningen
12 t/m 15 december 2024 Breepark Breda
19 t/m 22 december 2024, Brabanthallen Den Bosch
26 t/m 29 december 2024, RAI Amsterdam
3 t/m 5 januari 2025, Ahoy Rotterdam
9 t/m 12 januari 2025 Mecc Maastricht

 

25% voordeel per ticket (ook op kindertickets)
Rang 1, 2 en 3 uit actieallotment
Boekbaar t/m 12 januari 2025
Maximaal 8 tickets per transactie

Wij bieden tickets voor Holiday on Ice – No Limits aan in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website