Volg ons op social media!

Image Alt

Met korting naar Theaterspektakel NOORD

NOORD vertelt het mysterieuze fictieve verhaal over een verdwenen boerderij. Een ongekend groot decor ondersteunt het verhaal met indrukwekkende projecties. Als bezoeker word je meegezogen in de golven als de Groningse dijken breken en kom je onder de grond terecht. Hier vertelt de bodem zijn geschiedenis. NOORD zorgt voor een niet eerder vertoonde theaterbeleving, artistiek vernieuwend met bekende noordelijke acteurs, dansers en nieuw geschreven muziek. In NOORD staat Groningen op het podium en is het thema van de bevingen de aanjager van het grotere probleem: het klimaat en de manier waarop wij de aarde gebruiken.

Nu via Odij 10% korting per ticket.

2N5A8458 2fotograaf Joey Hereman Kopie

Studente Menke ontdekt een boerderij die op mysterieuze wijze is verdwenen samen met de bewoner: boer Tjeert. Met haar vrienden gaat ze op zoek naar de oorzaak en komt daarmee in een spannend avontuur terecht. Als de studenten ontdekken wat er met Tjeert en zijn boerderij is gebeurd worden ze tegengewerkt en achtervolgd. Ze willen de waarheid boven tafel krijgen. Tijdens hun zoektocht komen ze in aanraking met de verhalen van aarde, klimaatverandering, de stijging van de zeespiegel en de effecten van het delven van grondstoffen.

Menke is iemand met een enorme empathie voor de mensheid en de natuur en ze neemt het publiek mee in haar leef- en gedachtewereld: het groene landschap, opgroeien, wonen en leven in het Groninger land. De oplopende spanning tussen haar ouders die uit hun beschadigde huis moeten vertrekken en een ontluikende liefdes relatie levert een voortdurende spanning op tussen liefde, vertrouwen en een verschillende kijk op de wereld.

Het levensgevaarlijke onderzoek onder de grond zorgt voor een verrassende, betekenisvolle ontknoping!

NOORD is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kijk op www.noordtheater.nl voor meer informatie

Speelperiode 3 tot en met 26 september 2021

Locatie theater hal Groningen-Zuidbroek (achter Hotel van der Valk A7 Zuidbroek)

De korting geldt voor maximaal 4 personen. De korting geldt voor 1e, 2e en 3e rangs tickets.

Gebruik de code: NOORDPV#21