Contact

Volg ons op social media!

Kom voor tuininspiratie en speelavontuur naar Appeltern Adventure Gardens

Appeltern Adventure Gardens, voorheen De Tuinen van Appeltern,  staat in volle bloei! Kom als tuinliefhebber genieten van ieder seizoen. Doe nieuwe ideeën op voor eigen tuin en beleef een avontuurlijke dag uit met het hele gezin.
Door de transitie van de natuur​ veranderen ​de tuinen sowieso ​elke dag​ en door onze speciale wandelroutes, ga je ​ook ​van de ene wereld naar de andere. Elke wereld heeft haar eigen sfeervolle horeca, met ieder een eigen unieke thema, sfeer, inrichting en terras.

Op speelexpeditie met je gezin:
Dit park voor tuininspiratie en speelavontuur is maar liefst 22 hectare groot en het heeft vanaf dit voorjaar wonderlijke nieuwe belevenissen in petto voor jou en je gezin.
In Appeltern Adventure Gardens kunnen kinderen al spelend de natuur ontdekken​. Op het speeleiland kunnen ze ravotten, klimmen, klauteren en spelen in de boomhutten, speeltuinen, kabouterpaden en bamboe doolhoven. Eén groot, spannend avontuur vol actie en verwondering.

Expeditie ‘Big Bugs’

Stap in een wonderlijke insectenwereld en speur samen met je hele familie naar alle ‘Big Bugs’.
Probeer deze nieuwe bewoners van Appeltern érgens te spotten in de 200 inspiratietuinen of op het vernieuwde ontdekkingseiland. Hier sta je voor het eerst in je leven oog in oog met een metershoge kever, wesp of sprinkhaan… Tientallen reusachtige kriebelmonsters die bizar groot zijn en afgezien van hun gigantische grootte zijn ze levensecht, bewegen ze én maken zelfs geluid!

25% korting bij Appeltern Adventure Gardens

Win 2 van de 20 toegangskaarten

Korting

25% korting op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij de kassa.

De reguliere entreeprijs is 17,95

Max 4 tickets per persoon.

Bijzonderheden

Openingstijden

Van april tot en met september is Appeltern Adventure Gardens elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

In maart, oktober en november is Appeltern Adventure Gardens geopend van 10:00 – 17:00 uur.

In december, januari en februari is Appeltern Adventure Gardens enkel in (thema)weekenden geopend. Kijk voor de meest actuele informatie op www.appeltern.nl

 

Voordelen
Contactinformatie

Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern, Nederland

Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Volg ons: Printen: