Contact

Volg ons op social media!

Bierproeverij op een unieke locatie

Deze voormalige Trappisten abdij heeft een rijke geschiedenis en straalt rust en sereniteit uit, een prachtig decor voor een bierproeverij. Het bijzondere aan deze locatie is niet alleen de selectie van uitmuntende bieren, maar ook de omgeving. In de schaduw van het imposante klooster kun je genieten van een scala aan lokaal gebrouwen bieren.
Kom kennismaken met het klooster, het bier én de brouwerij. Tijdens deze exclusieve klooster bierproeverij kom je alles te weten over bier, de rol van kloosters en proef je 4 verschillende Sion bieren. Enkel, Dubbel, Tripel, wat betekent dat? En waarom brouwen kloosters eigenlijk bier? Een medewerker van de brouwerij vertelt je alles over de traditie en de geschiedenis van bier, over soorten en smaken, over kloosters en trappisten, over brouwen en grondstoffen, over water, graan en hop, en gist natuurlijk.

Kloosterbier

Een unieke kans ook om eens binnen de muren van het klooster te kijken. Een medewerker van de brouwerij geeft je een korte rondleiding en neemt je mee naar de brouwerij waar we verschillende bieren gaan proeven. Traditionele, ambachtelijke bieren met een eigen stijl, een eigen smaak en een eigen verhaal. De kloosterbier proeverijen zijn op zaterdag en zondag van 14:30 tot ongeveer 17:00 uur. Kijk hier voor de beschikbaarheid en om te reserveren. De optie hapjes bij de proeverij bestaat uit eenvoudige maar smakelijke hapjes in wisselende samenstelling die goed samengaan met het bier.

10% korting op de Bierproeverij Klooster Nieuw Sion

Kortingen

10% op de bierproeverij.

Voor wie is deze Bierproeverij bedoeld?

We vinden het erg leuk om u hier welkom te heten, u kunt ook komen als u helemaal geen bierkenner bent maar wel een rondleiding door het klooster zou willen, of als u nog geen bierdrinker bent maar u zou het willen leren drinken of u bent benieuwd naar het brouwproces. Zelfs als u geen alcohol drinkt kunt u toch mee komen en genieten van een gezellige avond waarbij we dan voor u andere drankjes schenken.

Gebruik maken van de korting?

De details van Bierproeverij Sion zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Extra informatie

We werken in de brouwerij van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze uren is de brouwerij niet openbaar toegankelijk. Wil je de brouwerij bezoeken dan kan dat tijdens een bierproeverij die je kan boeken.