Contact

Volg ons op social media!

Lekker voordelig op vakantie? Kies Buro Scanbrit

Noordwest-Europa én meer!
Ontdek deze zomer het Noordwesten van Europa! Ga met zijn tweeën of met het hele gezin op reis naar één van onze mooie bestemmingen. Kies voor onze populaire rondreizen, een actieve Summer Adventure of stel zelf, met advies van onze reisspecialisten, jouw reis op maat samen!

Scandinavië
Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en IJsland zijn prachtige vakantiebestemmingen vanwege de indrukwekkende natuur. Ontdek de fjorden van Noorwegen of ga voor IJsland met zijn geisers en gletsjers.

Groot-Brittannië en Ierland
Schilderachtige dorpjes schieten aan je voorbij tijdens het rondtoeren door Engeland. Ontmoet de vriendelijke locals onder het genot van een pint in de pub. Slaap in een Schots Kasteel en geniet van de Schotse Hooglanden of verdwaal in het groene Ierse heuvellandschap.

Nieuw! Canada
Ontdek de absolute wildernis van West-Canada of ga naar Toronto en de Niagara Falls in Oost-Canada.

Bestemmingsspecialist
Kies voor Buro Scanbrit voor een persoonlijk advies, onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring, een stukje gemak en een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Samen zorgen we ervoor dat je de vakantie van je leven beleeft!

7% korting bij Buro Scanbrit

Gebruik maken van de korting?

De details van de kortingscode van Buro Scanbrit zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie

Hogehilweg 6, 1101 CC Amsterdam, Nederland

Openingstijden
Maandag 10:00 - 19:30
Dinsdag 09:00 - 19:30
Woensdag 09:00 - 19:30
Donderdag 09:00 - 19:30
Vrijdag 09:00 - 19:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: