Contact

Volg ons op social media!

De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte is een oude watertoren die vandaag de dag nog steeds bruist van energie. U kunt er eten, drinken, overnachten, vergaderen, trouwen, feesten en zelfs een hengeltje uitgooien.

Grand Café: 
Een sfeervolle plek voor een kop koffie.

Het all-in buffetrestaurant:
Een etentje voor twee, of met een groter gezelschap, ons all-in buffetrestaurant biedt u een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide keuze aan heerlijke warme en koude gerechten.

Panorama restaurant:
Het draaiende restaurant waar u geniet van een heerlijke lunch, High tea, High C, kopje koffie met gebak en/of een à la carte diner.

Maritieme bar en Private Dining Room:
Besloten feestje? Dat kan bij uitstek in onze Maritieme bar. Ook de Private Dining Room is een hoogst aantrekkelijke optie. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gezelschap, genieten van een diner op een intieme locatie op 60 meter hoogte.

Overnachten:
Overnachten bij de Koperen Hoogte is nèt even anders; uw onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op uw kamer aangekomen ervaart u wat bij De Koperen Hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe.

10% korting bij De Koperen Hoogte

Kortingen

10% korting op het notabedrag in alle restaurants en het hotel (niet i.c.m. andere actie|aanbiedingen)

Bijzonderheden

  • Mocht u interesse hebben in een vergadering, feest of event, bruiloft of dergelijke neemt u dan contact op voor een directe offerte op maat. De Koperen Hoogte maakt graag tijd om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken!
  • Gratis parkeren
  • Gratis WIFI
  • Geen dubbele korting
Voordelen
Contactinformatie

Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle, Nederland

Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 09:00
Volg ons: Printen: