Contact

Volg ons op social media!

Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe!
Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale locatie waar het hele jaar door genoeg te beleven valt, bij mooi én minder mooi weer!
Binnen & buiten 
Naast een fantastisch buitenterrein (2 ha) met vele soorten traptrekkers, trampolines, skelter- en kabelbaan en dierenweide, is er een speelschuur met maar liefst 3 verdiepingen. Wordt het de unieke glow-in-the dark kelder met panna voetbal en Oudhollandse spelen, de speelmanege of de bouwzolder?
Waterplaats en klimmen boven de koeien
Wist je dat De Drentse Koe de voormalige koeienstal verbouwd heeft? Je vindt hier nu een prachtige overdekte waterspeelplaats met zowel manuele toestellen als sproeiers. Ook is er voor de iets grotere kinderen vanaf een jaar of vijf een bijzonder klimavontuur boven de koeien. Een belevenis!
Pumptrackbaan
Superleuk voor wat oudere kinderen. Er zijn fietsen en helmen aanwezig.

Interactief maïsdoolhof
Van midden juli t/m eind oktober is het interactieve maïsdoolhof open. Dwaal door het maïsveld, zoek de kinetische muziekzuilen en beantwoord de vragen. Oók leuk voor kleuters, schoolgaande kinderen en volwassenen.

Drents Koe IJS
Natuurlijk is er ook een restaurant waar je allerlei lekkers kunt bestellen, van broodjes, gebak tot salades en snacks. Maar wat zeker niet mag ontbreken tijdens een dagje uit, is een écht Drents Koe IJsje, zelf gemaakt op de boerderij van verse boerenmelk.

Kortingen

€ 2,– op de entreeprijs

€ 2,--korting bij De Drentse Koe

  • Gratis parkeren. Honden welkom mits aangelijnd.

  • Geen korting op aanbiedingen of speciale prijsafspraken.
Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Volg ons: Printen: