De Koperen Ezel

Adresgegevens

Epe, Kopermolenweg 4, 8161 RM, tel. 0578-662452

www.dekoperenezel.nl
[email protected]

Korte omschrijving van het assortiment

Kinderboerderij:

De Koperen Ezel is een leuke kinderboerderij/dierentuin met een historische lage entree prijs van 1 euro in Epe. Wij hebben naast ruim 40 ezels, ook cavia's, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, kangoeroes, fazanten, pauwen, dromedaris, stekelvarkens en nog veel meer bijzondere en unieke dieren. Kortom: een kinderboerderij met heel veel dieren om mee te bewonderen en te knuffelen. In het seizoen is de toegangsprijs voor de mini dierentuin één euro p.p. (vanaf 3 jaar)

Speel en Doe Paradijs:
In de speeltuin en het doe paradijs van de Koperen Ezel krijgen kinderen volop de mogelijkheid om te klimmen en klauteren, te rennen en glijden. De springkussens en skelters en de overdekte ballenbak, zorgen voor urenlang speelplezier in deze ruime speeltuin op de Veluwe. En zijn de kids moe geworden van al het spelen in de speeltuin? Schuif dan met z'n allen aan bij Eetcafé Epe. Hier geniet u van een heerlijke buffet, lekkere patatjes of smakelijke pannenkoeken.

Ezelwandeling:
Wilt u uw kinderen een unieke dag laten beleven? Kies dan voor een ezelwandeling bij De Koperen Ezel. Onze ezels vervoeren uw kinderen in een rustig tempo over de Veluwe, langs het hertenkamp en door de mooie natuur.

 

Voor meer informatie over de kinderboerderij en de speeltuin op de Veluwe of voor reserveringen voor de ezeltochten, kunt u contact opnemen per telefoon (0578-662452) of via de mail ([email protected]). 

 

Kortingen

25%

Bijzonderheden
  • Korting uitsluitend bij kontante betaling.
  • Geen korting bij vooraf gemaakte prijsafspraken zoals groepsreserveringen.
Datum
december 2018
Google Kaart