Contact

Volg ons op social media!

Plopsa Indoor Coevorden: de leukste stop met een dak er op!

Je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar beleven gegarandeerd een onvergetelijke dag in Plopsa Indoor Coevorden! Beleef buitengewoon veel pret op de 25 betoverende indoor- en outdoorattracties. Trotseer als een echte waaghals de Woeste Zee. Of blijf je liever aan wal? Verken in de Wickiebaan de donkere grotten. Ga op de Vliegende Fietsen, de knotsgekke uitvinding van Opa Fonkel of test of je even heldhaftig bent als je Studio 100-helden op de Anubis!

Bij mooi weer trek je naar het ruime buitengedeelte, waar je een leerrijk parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Hoor jij het brandalarm? Blus samen met K3 als een echte brandweerman of -vrouw de gebouwen in de stad die in lichterlaaie staan! Bewonder samen met Heidi haar schattige diertjes in Heidi’s Dierenweide. Wedden dat jij ook zo een grote dierenvriend wordt als haar? Geniet van een bruisend waterschouwspel van de Dansende Fonteinen en andere spannende attracties zowel indoor als outdoor. Deze dag vergeet je nooit meer!

€ 5,-- korting alléén op ticket voor bezoekers > 1 meter

Gebruik maken van de korting?

De details van de “Plopsa Indoor”-actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie

Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen, Nederland

Volg ons: Printen:
Extra informatie

Voor openingstijden zie website Plopsa Indoor Coevorden