Contact

Volg ons op social media!

Plopsa Indoor Coevorden: de leukste stop met een dak er op!

Plopsa Indoor Coevorden, het allerleukste indoorpretpark van de lage landen, neemt je mee naar de wereld van jouw favoriete helden. Ontmoet K3, Maya de Bij, Bumba en vele anderen tijdens onvergetelijke optredens of events. Plopsa Indoor Coevorden is dé plaats bij uitstek waar de allerkleinsten meer dan 25 betoverende binnen -en buitenattracties naar hartenlust kunnen ontdekken.

25 sensationele binnen- en buitenattracties

Draai heen en weer op de dolgedraaide Anubis-attractie of beleef een avontuurlijke rit op de rug van een echte kikker! Naast De Bumbamolen kan je al je energie kwijt in De Bumbaspeeltuin, daar kan je samen met Bumba en Bumbalu klimmen, glijden, kruipen en draaien op de vele kleurrijke speeltuigen. Gooi daarna samen met K3 de benen los in de K3-Disco. Schip Ahoi! Ga zeker ook even aan boord van de alombekende Scheve Schuit en vuur zoals een echte piraat een kanonskogel af. De grootste durfallen kunnen zich volledig uitleven in De Wickiebaan waarbij je rakelings langs de ruige rotsen scheert.

 

Ga bij mooi weer op ontdekking in de buitenzone! Heel wat schattige dieren wachten jou op in Heidi’s Dierenweide. Ga in de startblokken staan wanneer je het brandalarm hoort afgaan en spring samen met jouw favoriete K3’tje in de brandweerwagen. Zorg ervoor dat je de vlammen onder controle krijgt! Nog niet genoeg K3-plezier beleefd? Laat je door Hanne, Marthe en Julia begeleiden door het K3-Verkeerspark. Door deze unieke ervaring vergeet je de verkeersregels nooit meer! Ben jij een echte avonturier en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim dan de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! Beleef dit en nog zoveel meer tijdens een magische dag in Plopsa Indoor Coevorden!

€ 5,-- korting alléén op ticket voor bezoekers > 1 meter

Gebruik maken van de korting?

De details van de “Plopsa Indoor”-actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie

Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen, Nederland

Volg ons: Printen:
Extra informatie

Voor openingstijden zie website Plopsa Indoor Coevorden