Contact

Volg ons op social media!

Geniet van extra korting op je wintersportvakantie in Frankrijk!

RCN Vakantieparken biedt dit jaar een perfecte basis voor de start van jouw wintersportvakantie. Met 10 minuten afstand tot de eerste gondel sta je in no time op de latten in het meest sneeuwzekere gebied Grand Domaine Ski Alpe d’Huez in Frankrijk.

Kom met vrienden, familie of je collega’s naar RCN Belledonne en boek een winters chalet. Alle faciliteiten zijn aanwezig op het vakantiepark. Van een overheerlijk ontbijt in de ochtend tot een saunabezoek na een dag intensief bezig te zijn geweest. Of sluit de dag af met een heerlijk diner in de bistro. We staan voor je klaar!

In de omgeving van RCN Belledonne kan je nog meer genieten van winterse activiteiten. Maak een sneeuwschoenwandeling, zoek vertier in het funpark of verken de omgeving met een hondensleetocht.

Onze accommodaties zijn geschikt voor 2, 4, of 6 personen en volledig ingericht voor de winter. Op het park zijn verwarmde skilockers aanwezig voor je ski- en snowboardspullen.

Over de IJssel aanbieding

Als ODIJ lid profiteer je het hele jaar door van 10% korting op je vakantie bij RCN Vakantieparken met de kortingscode: RCN01O2DIJ24. Speciaal voor de wintersporters hebben we nu een kortingscode die jou 15% korting op je wintersportvakantie geeft. Vul de code ODIJWintersport24 in bij actiecode in het boekingsproces en jouw vakantie naar Frankrijk valt een stuk goedkoper uit.

De kortingscode is geldig op de accommodaties: chalet Carrelet (4 pers) en chalet Fourchu (6 pers) en alleen geldig buiten de Nederlandse schoolvakanties om. Tijdens de schoolvakanties boek je jouw wintersport gewoon met de standaard ODIJ kortingscode en krijg je 10% korting.

Tot 15% korting bij RCN

Kijk voor meer wintersport inspiratie en de mogelijkheden op RCN Wintersport Frankrijk

A bientôt en France! We zien je graag bij RCN in Frankrijk!

Voordelen
Contactinformatie

Rochetaillée, 38520 Le Bourg-d'Oisans, Frankrijk

Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
Volg ons: Printen: