Contact

Volg ons op social media!

Lekker voordelig op vliegvakantie? Kies Solfly

SolFly biedt een ruim aanbod in Spanje, Portugal en Griekenland. Wij werken op iedere bestemming samen met een lokale agent en dit maakt ons anders dan de gewone touroperator! Op iedere bestemming hebben wij een aanspreekpunt en kunt u (indien nodig) een beroep op ons doen. Bovendien staat persoonlijke service in al onze accommodaties centraal en zult u in de kleinere SolFly accommodaties de eigenaren regelmatig zien rond lopen. Zo streven wij ernaar u te laten genieten van dat ultieme vakantiegevoel!

Daarnaast staan productkennis, kleinschaligheid en goede service centraal en worden bovendien alle accommodaties ieder jaar opnieuw persoonlijk bezocht en geselecteerd op fijne faciliteiten, gunstige ligging en goede conditie.

  • De flexibiliteit in de keuze van uw reisduur, de luchtvaartmaatschappij, vertrektijden en luchthaven;
  • De goedkoopste tarieven op dat moment;
  • Een volledig pakketreis bestaande uit verblijf, vlucht en transfer(exclusief Parga, Lefkas en Naxos);
  • De mogelijkheid om een privé auto huren;
  • Gratis optie boeking plaatsen zodat u nog even bedenktijd heeft.(Alleen telefonisch mogelijk en vliegen met Transavia);
  • Lokale service ter plaatse.
  • Mogelijkheid om een prive auto te huren.

8% korting bij SolFly

Kortingen

Door middel van de kortingscode ODIJ2019 ontvangt u bij het boeken van een vakantie 8% korting! U verwerkt deze kortingscode aan het einde van het boekingsproces en wij verwerken de 8% korting op uw vakantie bij SolFly!

Bijzonderheden

Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Ga dan snel naar onze website  www.solfly.nl   of bel ons serviceteam (0297-753720, chat met één van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@solfly.nl.

Aangesloten bij ANVR en SGR

Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 11:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: