Contact

Volg ons op social media!

Stip reizen: de beste cruises en rondreizen

Stip is een allround reismerk met vier hoofdproducten: cruises, rondreizen, strandvakanties en autoreizen in Europa. De focus ligt vooral op zee- en riviercruises en op kwalitatief hoogstaande rondreizen.
Cruises
Stip Reizen biedt cruise producten aan waarbij alles van A tot Z geregeld is voor de klant. Zo zijn er cruises in het Middellands Zeegebied, de Caribbean, Afrika, maar ook vanuit Dubai en de Canarische Eilanden. Dankzij de Corendon charter op de laatste twee bestemmingen is Stip zelfs marktleider.
Dichter bij huis vaart het MS Allegro, sinds eind 2014 het eigen riviercruiseschip van Stip, te herkennen aan de bekende groene Stip-kleur. Het schip biedt plaats aan 140 gasten en vaart over de Nederlandse, Belgische en Duitse rivieren.

Rondreizen
Een rondreis is de beste manier om in korte tijd een land of streek te ontdekken. Stip biedt goed verzorgde rondreizen aan naar de prachtigste bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij aan Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Turkije. Er kan gekozen worden uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen.

Strandvakanties
Voor strandvakanties werkt Stip nauw samen met Corendon. Het aanbod voor een vakantie Spanje, Turkije en Griekenland bijvoorbeeld, is dan ook vergelijkbaar met het Corendon aanbod. Ook hier vullen Corendon en Stip Reizen elkaar goed aan: waar de vaak wat oudere klanten graag in het voor- en naseizoen op zonvakantie gaan, is de doelgroep van Corendon vooral op het hoogseizoen gericht.

5% korting bij Stip Reizen

Gebruik maken van de korting?

De details van Stip Reizen zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie

Schipholweg 335, 1171 PL Badhoevedorp, Nederland

Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Volg ons: Printen: