Contact

Volg ons op social media!

Stip Reizen heeft een uitgebreid en verrassend aanbod naar meer dan 35 bestemmingen

Bij Stip Reizen ben je aan het juiste adres voor zonvakanties, zeecruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. We bieden maar liefst 35 vakantielanden aan en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de reisproducten die wij verkopen. Hiertoe voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bestemmingen. De komende jaren willen we uiteraard doorgroeien en ons aanbod verder uitbreiden met verrassende cruises, rondreizen en fly-drives. Hiervoor is een speciaal team dagelijks bezig met het bedenken, inkopen en samenstellen van ons portfolio.
De Stip-formule
Met ons uitgebreide aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het persoonlijk klantcontact onderscheiden we ons van andere reisorganisaties. Daarnaast is de enorme snelheid waarmee wij last minute reizen inkopen en verkoopbaar maken uniek in Nederland. Vrijwel dagelijks adverteren wij met ons zeer scherp geprijsde aanbod in de landelijke kranten, op internet en via onze online nieuwsbrieven. Een uitgebreid netwerk over de gehele wereld en de expertise van onze reisexperts dragen ook bij aan de succesvolle Stip-formule.

Rondreizen
Een rondreis is de beste manier om in korte tijd een land of streek te ontdekken. Stip biedt goed verzorgde rondreizen aan naar de prachtigste bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij aan Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Turkije. Er kan gekozen worden uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen.

Strandvakanties
Voor strandvakanties werkt Stip nauw samen met Corendon. Het aanbod voor een vakantie Spanje, Turkije en Griekenland bijvoorbeeld, is dan ook vergelijkbaar met het Corendon aanbod. Ook hier vullen Corendon en Stip Reizen elkaar goed aan: waar de vaak wat oudere klanten graag in het voor- en naseizoen op zonvakantie gaan, is de doelgroep van Corendon vooral op het hoogseizoen gericht.

5% korting bij Stip Reizen

Gebruik maken van de korting?

De details van Stip Reizen zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie

Schipholweg 335, 1171 PL Badhoevedorp, Nederland

Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Volg ons: Printen: