Contact

Volg ons op social media!

Surviking Kids

Samen genieten met je kind van en in de natuur en een stapje terug uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur maar op een speelse manier, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Zowel de kinderen als de volwassenen, zodat hier een gezamenlijke mooie herinnering wordt gecreëerd.

Iedereen zit steeds meer achter een beeldscherm, eigen sociale bubbels worden gecreëerd, waardoor we de wereld om ons heen uit het oog verliezen en dat is jammer, want als je even de tijd neemt, zie je dat er zoveel moois om ons heen te zien is! De maatschappelijke druk van werken en presteren neemt alleen maar toe waardoor we minder tijd creëren om de rust te vinden en lekker in de natuur te zijn. Tijdens een weekend staan er verschillende soorten activiteiten in de planning. Deze activiteiten zijn vooral gericht op het samenwerken en het bewust zijn van wat je doet in de natuur.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Ouder Kind Weekenden overnachten we in tenten en beleven we avontuurlijke en spannende dingen! We gaan bijvoorbeeld leren Vuur Maken, of een  Survival Shelter bouwen en in de Ardennen gaan we zelfs Packraften op de rivier!

Beleef de avonturen van Sam, de survivalkoning voor de kleintjes en leer zinvolle dingen over de natuur voor de grotere kids.

5% korting bij Surviking Kids

Kortingen

5% korting

Gebruik maken van de korting?

De details van de Surviking Kids -actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 24uur open
Dinsdag 24uur open
Woensdag 24uur open
Donderdag 24uur open
Vrijdag 24uur open
Zaterdag 24uur open
Zondag 24uur open
Volg ons: Printen: