Contact

Volg ons op social media!

Travelhome Campervakanties van de ANWB.

Wil je een camperreis maken? Dan ben je bij Travelhome aan het beste adres! Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar diverse bestemmingen. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor jou een exclusieve reis samen.

Camperreizen zijn zonder twijfel een schitterende ervaring. De vrijheid die een camper je geeft is niet te evenaren. Je wordt wakker, jouw camper staat in de natuur en je stapt naar buiten om te ontbijten in de buitenlucht. Dat is pas genieten! Overdag ga je en sta je waar je wil, wanneer je wil. Je hebt jouw huis op wielen, jouw huurcamper, altijd bij de hand. Wil je een camper huren dan ben je bij Travelhome aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers zullen alles doen om van jouw camperreis een onvergetelijke droomreis te maken.

De 7% korting geldt op camperhuur, autohuur, vliegticket (m.u.v. luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen), hotelovernachtingen, treinreizen, ferries en cruises. Deze korting is niet te combineren met andere specials en niet geldig op de samengestelde pakketreizen die je kunt vinden op onze website. Informeer naar de aanvullende voorwaarden.

7% korting bij Travelhome

Boekingscode: ODIJTH7
* Vul deze code in op het online boekingsformulier bij het ‘opmerkingenveld’ of geef deze op moment van boeken per e-mail door, ook is een digitale kopie van de ledenpas vereist.

Om in aanmerking te komen voor de korting vragen wij je bij reservering en uiterlijk binnen 7 dagen na reservering deze gegevens aan ons door te geven.
De korting wordt vervolgens op de factuur in mindering gebracht.

Bestel de splinternieuwe brochure van Travelhome Campervakanties en laat je inspireren door de populairste camperroutes en prachtige reisverhalen van Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland! Aanvragen kan via: www.travelhome.nl/over-travelhome/aanvragen/brochure

Voordelen
Contactinformatie

Bogardeind 229, 5664 EG Geldrop, Nederland

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: