Contact

Volg ons op social media!

Voorst Makelaardij

Als makelaar in Zwolle en omliggende regio hebben wij oog voor jou en jouw wensen. Volgens ons is de aan- of verkoop van jouw huis namelijk meer dan alleen een zakelijke transactie. Wij zorgen voor jouw nieuwe (t)huis en waarborgen een goede (ver)koop van jouw woning.

Onze makelaar Monja Scholing is één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten in Zwolle. Ook makelaar Riët Doldersum heeft een opleiding in en ruime ervaring met interieurstyling. Daarom richten wij ons niet alleen op de praktische kanten van de verkoop. Wij hebben oog voor detail en laten dit terug komen in jouw woningpresentatie op het internet. Hierdoor werken wij op een verfrissende manier met uitstekende foto’s en zorgen zo voor een zo groot mogelijk bereik.

Voor ons is een transparant verkoopproces vanzelfsprekend. Wij denken graag met je mee in jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Wij zullen altijd jouw zaken in de puntjes verzorgen. Vanaf onze eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris. Resultaatgericht, maar met een moderne, betrokken en vooral persoonlijke aanpak. Bij ons ben je verzekerd van één contactpersoon en makelaar die van al jouw zaken op de hoogte is.

Korting

€250,- korting op de opstartkosten bij verkoop, normaal €495,-
€75,- korting op een gevalideerd taxatierapport, normaal €650,- (Incl. Validatiekosten NWWI)

Bijzonderheden

Voorst Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Bovendien staan wij als gecertificeerd makelaar-taxateur ingeschreven in het makelaarsregister SCVM, VastgoedCert en het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT). Dit biedt vertrouwen, net als de vele positieve reviews die wij van eerdere verkopers hebben mogen ontvangen. Wij komen onze afspraken na en bieden vooraf duidelijkheid over de financiën voor de aan- of verkoop van jouw woning. Ons doel is jouw tevredenheid!
Aangesloten bij Brancheorganisatie VBO, en het NRVT

Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: