Over de IJssel

Doel
ODIJ maakt voor haar leden kortingsafspraken met leveranciers.  Bij verzekeringsmaatschappijen, winkels, dienstverleners, verhuurders, makelaars en zelfs een notaris en advocatenkantoor is er voordeel voor leden. ODIJ koopt of verkoopt zelf niets!

Leden 
De kosten voor leden zijn slechts € 7,- per jaar en eenmalig € 3,- inschrijfgeld. De jaarlijkse bijdrage wordt op een vast moment automatisch geïncasseerd. Leden ontvangen hiervoor twee ledenkaarten; één voor de houder en één voor een gezinslid. Op vertoon van een geldige ledenkaart, geven de aangesloten leveranciers de door hen aangeboden korting.

Leveranciers
Iedere ondernemer uit het werkgebied van ODIJ  kan leverancier worden. Voor een aantrekkelijk tarief van € 250,- krijgen nieuwe leveranciers een mooi pakket van ODIJ:
- Een eigen pagina op www.odij.nl met logo, bedrijfsgegevens en informatie over de ledenkorting.
- Een derde A4 flyer van ODIJ met logo, bedrijfsgegevens en de ledenkorting.
- Twee keer een advertentie ( ¼ A4) in twee opeenvolgende magazines van ODIJ.
- Een vermelding in het leveranciersregister van elk magazine van ODIJ.
- Gratis lidmaatschap ´Over de IJssel´ (voor informatie over de vereniging ODIJ)
- Een vermelding in app van ODIJ. Leden zien met deze app direct de twintig dichtstbijzijnde leveranciers.

Meer Over de IJssel
'Over de IJssel' is een non-profit organisatie met een bestuur van vijf personen. Het bestuur, afkomstig uit de leden, werkt vrijwillig voor ODIJ vanuit idealisme. Zij vergaderen maandelijks en ontvangen alleen een onkostenvergoeding. ODIJ heeft een kantoor in Zwolle. Ter ondersteuning van de bestuursleden houdt een betaalde kracht op deeltijdbasis de administratie bij.