Volg ons op social media!

Stabat Mater In Concert (Vivaldi, Boccherini, Pergolesi)

STABAT MATER – VIVALDI

Het Stabat Mater van de in Venetië geboren barokcomponist Antonio Vivaldi  (1678–1741) betreft een kamercantate voor alt, strijkorkest en orgel uit 1712. Het kan worden beschouwd als één van de belangrijkste composities van de Italiaanse kerkmuziek uit de 18e eeuw.

STABAT MATER – BOCCHERINI

Het Stabat Mater van Luigi Boccherini  (1743-1805) is geschreven voor sopraan solo en strijkkwintet. Het transparante en intieme karakter in samenhang met prachtige zanglijnen past uitstekend bij de ijle sopraanstem van Olga Zinovieva. Een onbekend juweel in de barokmuziek welke u ongetwijfeld zal raken.

STABAT MATER – PERGOLESI

Giovanni Pergolesi  (1710-1736) had een zwakke gezondheid. Toen hij op 26-jarige leeftijd zijn einde voelde naderen componeerde hij zijn meest beroemde compositie: Stabat Mater. Het werk staat bol van emoties maar eindigt vreugdevol met het Paradisi Gloria (de glorie van het Paradijs).

Nu via Odij € 25,-- per ticket.

€ 25,– normaal € 95,00 + geschenkpakket t.w.v. €70,- gratis per post thuisgestuurd.

  • Beleef de uitvoering als nooit tevoren met het GRATIS geschenkpakket!

    NIEUW! Met de Beleef Klassiek Download Card heeft u exclusieve toegang tot adembenemende composities en inspirerende video’s. Ontvang daarnaast een prachtig tekstboek met toelichtingen en een cadeaubon voor een gratis tweede ticket.

    Bestellen

Via www.beleefklassiek.nl/odij Gebruik actiecode ODIJ

AFAS Theater Leusden Rang 1  inclusief masterclass, consumpties en parkeren.