Volg ons op social media!

Met korting naar Holiday on Ice – Supernova

Holiday on Ice van 8 december 2022 t/m 8 januari 2023 in vijf Nederlandse steden met fantastische kerstshow.

Het wereldberoemde Holiday on Ice zal van 8 december 2022 t/m 8 januari 2023 achtereenvolgens in Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht te zien zijn met de nieuwe show SUPERNOVA. In elke speelstad worden er slechts 6 shows opgevoerd.

De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten! Boek nu als eerste met korting voor de beste plaatsen voor deze indrukwekkende kerstshow en ontdek de magie van Holiday on Ice, met 333 miljoen bezoekers in 79 jaar de meest succesvolle ijsshow ter wereld.

Nu via Odij 25% korting per ticket.

Voorafgaand aan en tijdens de hele kerstvakantie zijn er zowel middag als -avondshows geprogrammeerd. Ook tijdens de kerstdagen zijn er voorstellingen waar je met de hele familie naar toe kunt.
De schaatsers van Holiday on Ice kijken er ontzettend naar uit om na deze moeilijke periode eindelijk weer oog in oog met hun publiek te staan. Ze zijn er extra op gebrand om de bezoekers een onvergetelijke ervaring voor te schotelen. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten.

Speelsteden waar u met 25% korting via ODIJ naar toe kunt:
8 t/11 december 2022, Martiniplaza Groningen
15 t/m 18 december 2022, Ahoy RotterdamRAI, Amsterdam
22 t/m 26 december 2022, Brabanthallen Den Bosch
28 t/m 31 december en 2 januari 2023, RAI Amsterdam
5 t/m 8 januari 2023, MECC Maastricht
Rang 1 en 2 uit actie-allotment
25% voordeel ook voor kindertickets
maximaal 10 tickets per boeking

Wij bieden tickets voor Holiday on Ice – Supernova aan in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website