Volg ons op social media!

Image Alt

Met korting naar Holiday on Ice – Supernova

Met de feestdagen met korting naar Holiday on Ice

Na een afwezigheid van 5 jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland.

Van 9 december t/m 9 januari is de nieuwe show SUPERNOVA te zien in achtereenvolgens Zwolle, Groningen, Amsterdam, Maastricht en Rotterdam.

Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien! De show is ontwikkeld onder de creatieve leiding van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en Olympisch en Europees kampioen namens Groot-Brittannië. Na zijn succesvolle sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij later als Creative Director aan de wieg stond van verschillende shows. De meer dan 300 (!) soms oogverblindende kostuums zijn ontworpen door Stefano Canulli, die eerder verantwoordelijk was voor kostuums van onder meer Thierry Mugler en Valentino

Holiday on Ice vierde in 2018 het 75-jarig bestaan en is in die periode uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow.

Nu via Odij 25% korting per ticket.

Inmiddels zijn al meer dan 25.000 tickets verkocht voor de slechts 30 shows die in Nederland in de feestmaand zullen worden gegeven. Voorafgaand aan en tijdens de hele kerstvakantie zijn er zowel middag als -avondshows geprogrammeerd. Ook tijdens de kerstdagen zijn er voorstellingen waar je met de hele familie naar toe kunt.
De schaatsers van Holiday on Ice kijken er ontzettend naar uit om na deze moeilijke periode eindelijk weer oog in oog met hun publiek te staan. Ze zijn er extra op gebrand om de bezoekers een onvergetelijke ervaring voor te schotelen. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten.

Speelsteden waar u met 25% korting via ODIJ naar toe kunt:
9 t/12 december, IJsselhallen, Zwolle
16 t/m 19 december, MartiniPlaza, Groningen
23 en 25 t/m 27 december, RAI, Amsterdam
Rang 1 en 2 uit actie-allotment
25% voordeel ook voor kindertickets
maximaal 10 tickets per boeking

Wij bieden tickets voor Holiday on Ice – Supernova aan in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website