Volg ons op social media!

Image Alt

Theater & Evenementen

De succesvolste ijsshow ter wereld bestaat 80 jaar!
Bekijk deze documentaire en beleef het verhaal achter Holiday on Ice!

Holiday On Ice 80 jaar

De succesvolste ijsshow ter wereld bestaat 80 jaar! In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows. Bekijk deze documentaire en beleef het verhaal achter Holiday on Ice!

Van 8-12-23 t/m 07-01-24
Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht

Nu voor ODIJ leden 25% korting

Holiday on Ice - A New Day

Holiday on Ice – A New Day

A NEW DAY, de spectaculaire nieuwe jubileumshow van Holiday on Ice. 2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice, de succesvolste ijsshow ter wereld  bestaat dan 80 jaar! In verband daarmee is een prachtige en extra speciale jubileumvoorstelling gemaakt die ook in Nederland een beperkt aantal malen zal worden opgevoerd: A NEW DAY.

Avonturenpark Hellendoorn

Prijs via ODIJ exclusief voor leden.
van € 38,00 voor € 24,95 Het is een combi-formule: de korting op de entree, het smulpakket (frites met fritessaus, frikandel, pakje drinken) en het DOEboekje kan niet worden losgekoppeld.

Avonturenpark Hellendoorn

Beleef dit seizoen de leukste avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Het drakengebied met twee gevaarlijke draken en drie unieke attracties. Een spannend themagebied van draken, ridders en middeleeuwse taferelen. Het pretpark presenteert achtbaan Balagos ‘Flying Flame’, voorheen Tornado. Ook heeft attractie Oldtimers een waanzinnige metamorfose gekregen en de vierde achtbaan ‘RidderStrijd’ .

AFAS Circustheater in Scheveningen.

Speciale aanbieding 2e rang tickets voor € 27,50.

AIDA

Disney’s AIDA neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Waar je een aangrijpend verhaal beleeft over macht, liefde en verraad. Dit noodlottige liefdesverhaal werd bekroond met vier Tony Awards. Ook de muziek gemaakt door Elton John en Tim Rice werd meermalen onderscheiden

Mozarts Eine Kleine Nachtmusik

Alas Theater – Leusden

11 november 19.00 uur

Nu voor ODIJ € 39,95 i.p.v. € 95,- 
Inclusief masterclass, consumpties en parkeren

Eine Kleine Nachtmusik

Al bij de eerste klanken herken je deze compositie direct. Mozarts Eine Kleine Nachtmusik is een van zijn meest bekende werken. Een heerlijke serenade voor strijkers die stralend, evenwichtig en toegankelijk is. U gaat genieten van een uitvoering door The Bach Orchestra of the Netherlands.

Amsterdam, Den Bosch, Elburg, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
8-12 / 28-12
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden en Amsterdam € 39,95

Händels Messiah

Bij de première van Händels Messiah op 13 april 1742 in The Great Music Hall in Dublin stonden hoogwaardigheidsbekleders, inclusief de Koning geïmponeerd op bij het ‘Halleluja’ om hulde te brengen aan deze machtige compositie.

Amsterdam, Den Bosch, Elburg, Groningen, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
8-12 / 24-12
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden € 39,95

Classical Christmas

Beleef het ultieme concert met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol pianist Jan Vayne en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Apeldoorn, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
01-04 / 01-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden en Amsterdam € 39,95

Matthäus Passion

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in onze cultuur. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands is als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht
01-04 / 01-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden en Amsterdam € 39,95

Requiem van Mozart

Het Requiem van Mozart werd door de film ‘Amadeus’ bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever.

Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
20-01 / 26-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden € 39,95

Vivaldi’s Vier Jaargetijden

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández.

Elburg
13-14-15 juni
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 80,-

Festival Klassieke Muziek Elburg

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.