Volg ons op social media!

Image Alt

Theater & Evenementen

Italie evenement 2024
31 Mei, 1 en 2 juni – Kasteel de Haar
Hét Italiaanse zomerfeest!
25% korting

Italie evenement 2024

Na 20 jaar dolce vita in de tuinen van Kasteel de Haar tellen we gewoon door. Ook in 2024 valt er namelijk weer genoeg te vieren. Sterker nog, Italië heeft nog veel meer nieuws, moois en lekkers te presenteren dan wij de afgelopen jaren konden laten zien en proeven. Op 31 mei, 1 en 2 juni start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen. Dit worden weer de heerlijkste (Italiaanse) feestdagen van het Jaar!

Holiday On Ice. No Limits
6 dec t/m 12 jan
Groningen, Breda, Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam en Maastricht
25% korting

Holiday On Ice - No Limits

NO LIMITS vertelt een verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Het speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal je van de eerste tot de laatste seconde boeien. We kijken ernaar uit om je te ontvangen en je verwachtingen te overtreffen met onze nieuwste show!

Apeldoorn, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
01-04 / 01-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden en Amsterdam € 39,95

Matthäus Passion

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in onze cultuur. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands is als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht
01-04 / 01-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden en Amsterdam € 39,95

Requiem van Mozart

Het Requiem van Mozart werd door de film ‘Amadeus’ bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever.

Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Leusden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
20-01 / 26-05
Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 90,-
Leusden € 39,95

Vivaldi’s Vier Jaargetijden

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández.

Elburg
13-14-15 juni
Nu voor ODIJ € 25,00 i.p.v. € 80,-

Festival Klassieke Muziek Elburg

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.