Volg ons op social media!

Image Alt

Theater Evenementen

Van 9 december t/m 27 december is de nieuwe show SUPERNOVA te zien in achtereenvolgens Zwolle, Groningen, Amsterdam.

Nu voor ODIJ leden 25% korting

Holiday on Ice - Supernova

Na een afwezigheid van 5 jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland.

Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien! De show is ontwikkeld onder de creatieve leiding van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en Olympisch en Europees kampioen namens Groot-Brittannië

Shows 12 & 13 maart 2022
AHOY – Rotterdam
Nu voor ODIJ leden 50% korting

Cavalluna - Celebration

Het jaarlijkse familiespektakel met de mooiste paardenrassen van Europa, komt na een gedwongen pauze door de pandemie terug naar Nederland!  Mens en dier werken in totale harmonie samen in schitterende scènes, adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën.

Shows van 25 december 2021 t/m 2 januari 2022

AHOY – Rotterdam

Kerstcircus Ahoy

Wie wil er in de kerstperiode nu niet op uit? Een bezoek aan Kerstcircus Ahoy is dan ook een absolute aanrader. Een klassiek circus voor jong en oud met bijzondere en verrassende acts.

Shows 23 december t/m 9 januari

Haarlem

Corendon Village Hotel Amsterdam incl. Kerstcircus

Corendon presenteert jullie met trots het Kerstcircus Haarlem met in de hoofdrol de wereldberoemde illusionist Hans Klok! Dus ga op het puntje van je stoel zitten en laat je verrassen, verbazen en verwarren door spectaculaire acts.

Concertplaatsen o.a. Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Elburg, Groningen, Leusden, Utrecht, Zwolle

12-03-22 / 17-04-22

Matthäus Passion – J.S. Bach

‘Al eeuwenoud maar nog steeds actueel’
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in de cultuur.

Concertplaatsen o.a. Amsterdam, Apeldoorn, Elburg, Groningen, Kampen, Leusden, Utrecht, Zwolle

10-12-21 / 24-12-21

Classical Christmas

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met pianist en Zwollenaar Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Concertplaatsen o.a. Amsterdam, Apeldoorn, Elburg, Groningen, Kampen, Utrecht, Zwolle

04-12-21 / 30-12-21

Messiah - G.F. Handel

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van Pieter Jan Leusink neemt u mee naar de tijd van Georg Friederic Händel. Ervaar deze bondige versie van anderhalf uur waarbij de musici zichtbaarder zijn dan ooit.

Concertplaatsen o.a. Zwolle, Groningen, Amsterdam, Utrecht
29-01-22 / 06-03-22

Requiem – W.A. Mozart

Het Requiem van Mozart werd door de film ‘Amadeus’ bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

29-01-21 / 06-03-22

Stabat Mater

Het verdriet van de moeder inspireerde de Italiaanse grootmeesters Vivaldi, Pergolesi en Boccherini tot het componeren van een Stabat Mater. Het is een cyclus van gezangen over Moeder Maria, wenend onder het kruis van haar stervende zoon.

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

07-05-22 / 29-05-22

360 Bach

Beleef prachtige composities van J.S. Bach in een intieme setting: The Bach Ensemble of the Netherlands staat letterlijk in het middelpunt van deze concertserie: u als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen. Dus waar u ook zit, het is altijd dichtbij zodat u optimaal kunt genieten van deze eeuwenoude muziek.

Concertplaats Elburg

16 – 17 – 18 juni

Festival klassieke muziek

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

29-01-22 / 06-03-22

Middag vol klassiek

Beleef een middag vol klassiek in de mooiste historische kerken in Nederland.
Reserveer nu twee concerten voor de prijs van één. En u geniet tijdens een schitterende middag vol klassiek van grootse composities.
Concert 1. Stabat Matar
Concert 2. Requiem – W.A. Mozart