Volg ons op social media!

Image Alt

Theater & Evenementen

Avonturenpark Hellendoorn

Prijs via ODIJ exclusief voor leden.
van € 38,00 voor € 24,95 Het is een combi-formule: de korting op de entree, het smulpakket (frites met fritessaus, frikandel, pakje drinken) en het DOEboekje kan niet worden losgekoppeld.

Avonturenpark Hellendoorn

Beleef dit seizoen de leukste avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Het drakengebied met twee gevaarlijke draken en drie unieke attracties. Een spannend themagebied van draken, ridders en middeleeuwse taferelen. Het pretpark presenteert achtbaan Balagos ‘Flying Flame’, voorheen Tornado. Ook heeft attractie Oldtimers een waanzinnige metamorfose gekregen en de vierde achtbaan ‘RidderStrijd’ .

TomoFair – Utrecht    08-07-2023

Expo Houten

Prijs via ODIJ exclusief voor leden 30% korting

Kortingscode is geldig t/m 04-06-2023

TOMOFAir en TOMO Taste

Op de grootste indoor Japanse markt van NL vindt je uiteraard weer honderden meters kramen met Japanse merch en snuisterijen. TomoTaste. Japans streetfood en diverse Koreaanse snacks worden live voor je bereid! Alle bekende, maar ook nieuwe Japanse en Koreaanse kramen zullen weer diverse soorten streetfood en andere bijzondere gerechten voor je bereiden waar je bij staat.

Ahoy Rotterdam
10 en 11 juni
Nu voor ODIJ € 37,50 i.p.v. € 63,50 (2e rang)

Cavalluna Secret of Eternity

Secret of Eternity’. Een onvergetelijke paardenbelevenis vol eersteklas paardrijkunsten, de mooiste paarden, prachtige muziek en dat alles verpakt in een fantastisch verhaal. De vierbenige sterren zetten keer op keer een geweldige show neer.

Festival Klassieke muziek Elburg

Van 15 juni t/m 17 juni

Nu voor ODIJ € 34,95 i.p.v. € 80,– per concert

Festival Klassieke muziek Elburg

De historische binnenstad van Elburg, met haar rijke historie, vormt een prachtig toneel voor Festival Klassieke Muziek Elburg. De vestingstad is prachtig gelegen op de Veluwe, omringt door bos en water. Het stadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen.
De schitterende locaties verspreid zijn door de Vesting en op landgoed Zwaluwenburg.

2,3 en 4 juni
Utrecht
Kasteel de Haar

Nu voor ODIJ leden 25% korting

Italië Evenement

Italië Evenement 2023

Hoe maak je een jaarlijks feest nóg feestelijker? Met een extra hap, een extra slok en veel meer inspiratie dan voorheen. Het Italië Evenement viert deze zomer het 20-jarig bestaan. Dat doen we in de tuinen van Kasteel de Haar met de heerlijkste streetfood-parade, een Italian Wine Night en een onvergetelijk hoogtepunt: Panoramica Gustosa.

Van 8-12-23 t/m 07-01-24
Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht

Nu voor ODIJ leden 25% korting

Holiday on Ice - A New Day

Holiday on Ice – A New Day

A NEW DAY, de spectaculaire nieuwe jubileumshow van Holiday on Ice. 2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice, de succesvolste ijsshow ter wereld  bestaat dan 80 jaar! In verband daarmee is een prachtige en extra speciale jubileumvoorstelling gemaakt die ook in Nederland een beperkt aantal malen zal worden opgevoerd: A NEW DAY.