Volg ons op social media!

Image Alt

Theater & Evenementen

Concertplaatsen o.a. Zwolle, Groningen, Amsterdam, Utrecht
29-01-22 / 06-03-22

Requiem – W.A. Mozart

Het Requiem van Mozart werd door de film ‘Amadeus’ bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever

Shows 12 & 13 maart 2022
AHOY – Rotterdam
Nu voor ODIJ leden 50% korting

Cavalluna - Celebration

Het jaarlijkse familiespektakel met de mooiste paardenrassen van Europa, komt na een gedwongen pauze door de pandemie terug naar Nederland!  Mens en dier werken in totale harmonie samen in schitterende scènes, adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën.

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

29-01-21 / 06-03-22

Stabat Mater

Het verdriet van de moeder inspireerde de Italiaanse grootmeesters Vivaldi, Pergolesi en Boccherini tot het componeren van een Stabat Mater. Het is een cyclus van gezangen over Moeder Maria, wenend onder het kruis van haar stervende zoon.

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

29-01-22 / 06-03-22

Middag vol klassiek

Beleef een middag vol klassiek in de mooiste historische kerken in Nederland.
Reserveer nu twee concerten voor de prijs van één. En u geniet tijdens een schitterende middag vol klassiek van grootse composities.
Concert 1. Stabat Matar
Concert 2. Requiem – W.A. Mozart

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle

07-05-22 / 29-05-22

360 Bach

Beleef prachtige composities van J.S. Bach in een intieme setting: The Bach Ensemble of the Netherlands staat letterlijk in het middelpunt van deze concertserie: u als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen. Dus waar u ook zit, het is altijd dichtbij zodat u optimaal kunt genieten van deze eeuwenoude muziek.

Concertplaats Elburg

16 – 17 – 18 juni

Festival klassieke muziek

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.

Concertplaatsen o.a. Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Elburg, Groningen, Leusden, Utrecht, Zwolle

12-03-22 / 17-04-22

Matthäus Passion – J.S. Bach

‘Al eeuwenoud maar nog steeds actueel’
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in de cultuur.

Evenementenhal Hardenberg

14 t/m 16 okt. 2022

2e kaartje gratis voor ODIJ leden (€ 12,50 korting)

Huis & Woon Beurs

Huis & Woon Beurs is dé (ver)bouw- en interieurbeurs in Noordoost-Nederland. Deze beurs is voor iedereen die plannen heeft of eerst inspiratie wil opdoen voor het (ver)bouwen, verduurzamen of interieur van hun woning.

Concertgebouw Amsterdam

18-04-2022  aanvang 14.15 uur

Messiah - G.F. Handel

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van Pieter Jan Leusink neemt u mee naar de tijd van Georg Friederic Händel. Ervaar deze bondige versie van anderhalf uur waarbij de musici zichtbaarder zijn dan ooit.

Van 8 december2022 t/m 08 januari 2023 is de nieuwe show SUPERNOVA te zien in achtereenvolgens Groningen – Rotterdam – Den Bosch – Amsterdam – Maastricht
Nu voor ODIJ leden 25% korting

Holiday on Ice - Supernova

De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal.