Volg ons op social media!

Image Alt

Theater & Evenementen

Van 8 december2022 t/m 08 januari 2023 is de nieuwe show SUPERNOVA te zien in achtereenvolgens Groningen – Rotterdam – Den Bosch – Amsterdam – Maastricht
Nu voor ODIJ leden 25% korting

Holiday on Ice - Supernova

De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal.

Nu vanaf € 22,95 i.p.v. € 35,-

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, razendsnelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer op jou.

Concertplaats Elburg

16 – 17 – 18 juni

Festival klassieke muziek

Drie dagen prachtige klassieke muziek in het Middeleeuwse Vestingstadje Elburg, prachtig gelegen op de Veluwe, omringd door bos en water. Het voormalige vissersstadje ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen en vormt met haar karakteristieke elementen een prachtig decor voor Festival Klassieke Muziek Elburg.

Concertplaatsen o.a. Groningen, Utrecht, Alkmaar

09-09-22 / 18-09-22

360 Bach

Beleef prachtige composities van J.S. Bach in een intieme setting: The Bach Ensemble of the Netherlands staat letterlijk in het middelpunt van deze concertserie: u als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen. Dus waar u ook zit, het is altijd dichtbij zodat u optimaal kunt genieten van deze eeuwenoude muziek.

Concertplaatsen Groningen, Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam

8 sep t/m 6 nov

Het Bowie Concert

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld.
Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’.
De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan.

Evenementenhal Hardenberg

14 t/m 16 okt. 2022

2e kaartje gratis voor ODIJ leden (€ 12,50 korting)

Huis & Woon Beurs

Huis & Woon Beurs is dé (ver)bouw- en interieurbeurs in Noordoost-Nederland. Deze beurs is voor iedereen die plannen heeft of eerst inspiratie wil opdoen voor het (ver)bouwen, verduurzamen of interieur van hun woning.