THEATER/EVENEMENTEN

NEDERLANDS IJSBEELDEN FESTIVAL Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Lees meer…

De Matthäus Passion De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd. Dirigent Pieter Jan Leusink geniet de reputatie van een onuitputtelijke passie in zijn uitvoeringen welke de compositie helemaal tot zijn recht te laat komen voor de luisteraar. Betaal slechts € 35,00 via Odij (Normaal € 75,00) - Neem plaats op een van de vrije zitplaatsen. - Ontvang gratis programma…

Lees meer…

Cavalluna

CAVALLUNA, Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 zijn er drie spectaculaire voorstellingen te zien in Rotterdam Ahoy. Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in het nieuwe meeslepende verhaal World of Fantasy in de Ahoy Arena.

Lees meer…

Aanbieding via ODIJ Requiem & Krönungsmesse - W.A. Mozart JDirigent Pieter Jan Leusink vraagt het uiterste van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands: uitvoeren op het allerhoogste niveau. Het Requiem van Mozart werd door de film 'Amadeus' bekend bij het grote publiek. Betaal slechts € 35,00 via ODIJ (Normaal € 75,00) - Neem plaats op een van de vrije zitplaatsen. - Ontvang gratis programma.

Lees meer…