Volg ons op social media!

Image Alt

ZODIAC

Met 25% korting naar ZODIAC de musical

ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. De innovatieve productie, met projecties en drones, neemt je mee in een toekomstbeeld dat dichterbij is dan je denkt.

Het jaar 2031. Onze planeet is er slecht aan toe. Het universum heeft de mensheid opgegeven en de dierenriem – de zodiac – daagt de dappere Boogschutter uit om naar de aarde af te dalen. Zijn opdracht? De vier elementen, VUUR – AARDE – LUCHT – WATER, terugvorderen op de mens. Daar aangekomen ziet hij de wereld al snel met andere ogen. Hij valt van de ene verwondering in de andere en ontdekt hoe mooi het eigenlijk is om mens te zijn. Lukt het Bo om de planeet en de mensen waarvan hij is gaan houden, alsnog te redden? Kan hij het tij nog keren?

Nu via Odij 25% korting per ticket.

Laat je meeslepen in een weergaloos theaterspektakel vol muziek, dans en technisch vernuft. Een veilig theaterbezoek, zonder testen, in de iconische Koepel van Breda. Kom naar de voorstelling vol spanning, humor en een gezonde dosis romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is hij alsnog reddeloos verloren.

Gebruik maken van de korting?

De details van de “ZODIAC”-actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw 4 of 5 cijferig lidmaatschapsnummer. (verplicht)