Contact

Volg ons op social media!

ACSI FreeLife magazine

ACSI FreeLife is hét kampeermagazine voor de Nederlandse en Vlaamse kampeerder. Boordevol inspiratie, mooie vakantiebestemmingen en de laatste trends uit de kampeerwereld. En dat maar liefst acht keer per jaar. Ben jij een kampeerder in hart en nieren? Ervaar het zelf en probeer ACSI FreeLife magazine nu vrijblijvend uit!

Waarom mag jij ACSI FreeLife magazine niet missen?
• Uitgebreide tests van caravans, campers en trekauto’s
• De leukste kampeerbestemmingen
• De laatste kampeertrends en nieuwe kampeerproducten
• De handigste kampeertips
• Beleef de ACSI FreeLife TestTour met ons mee

Sinds 2017, vindt ieder jaar de ACSI FreeLife TestTour plaats. Tijdens de TestTour gaan een aantal enthousiaste kampeerders op pad met een gloednieuw kampeermiddel en/of trekauto. Deze testteams bezoeken een schitterende Europese regio en ontdekken culturele hoogstandjes, genieten van de natuur, doen allerlei sportieve activiteiten en proeven de lokale keuken.

De ACSI FreeLife-redacteurs, zelf ook ervaren kampeerders, gaan mee op reis en brengen verslag uit van alle belevenissen van de testteams. Je leest hier over in het ACSI FreeLife magazine en op acsifreelife.nl.

Daarnaast is onze filmcrew aanwezig om inspirerende video’s te maken van de regio’s, de kampeermiddelen en alle activiteiten. Bekijk alle video’s op ons YouTube-kanaal.

Probeer nu ACSI FreeLife magazine
3 magazines voor €10

Voordelen