Volg ons op social media!

Image Alt
ODIJ

Consument

Korting bij ondernemers in de regio?

Dan zit u goed bij ODIJ

Meer dan 230 ondernemers, winkeliers en dienstverleners hebben zich aangemeld bij ons. Zij zijn de ondernemers voor uw voordeel. Gezamenlijk staan zij garant voor een zeer divers assortiment waar u als lid van ODIJ korting op krijgt. Denk aan korting op sieraden, auto-onderdelen, gebak, tuinonderhoud, verzekeringen en kleding. En dat is nog maar een greep uit de opties!

Wat is ODIJ?

ODIJ staat voor Over De IJssel. Wij zijn een vereniging die aanbieders en kopers samenbrengt. Voor u betekent dat kortingen tot wel 40% op een grote hoeveelheid producten en diensten bij diverse aanbieders.

Wat houdt een lidmaatschap in?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor slecht € 7,- per jaar kunt u lid worden van ODIJ! Een lidmaatschap dat u klinkende korting oplevert bij meer dan 230 ondernemers.

Wanneer u lid word, betaald u eenmalig € 3,- inschrijfgeld. Word u lid in september? Dan betaald u nog maar € 2,50 voor de rest van het jaar.

U ontvangt twee passen: één pas voor uzelf en één pas voor uw gezin. Op vertoon van de pas heeft u recht op de speciale ODIJ korting. Wanneer u lid bent geworden en de betaling is voldaan, liggen de passen binnen twee weken op de mat.

Twee keer per jaar ontvangt u het glossy magazine van ODIJ. Zowel de voorjaars, als de najaarseditie staat boordevol met ODIJ aanbiedingen. Ook voorzien wij het magazine van een overzicht van alle aangesloten kortingondernemers. zodat u altijd op de hoogte bent.

Afbeelding1

Download hier het magazine als PDF.

Magazine Over de IJssel – 2023 – nummer 2

Een kleine investering met een groots effect

Hoe kan ik mij aanmelden?

Door op de button aan het begin van de pagina te klikken, wordt u lid van de meest interessante vereniging van Oost- en Midden-Nederland.

Mocht het niet lukken stuur dan even een mailtje naar admin@odij.nl

Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe moet dat?

Je kunt de gegevens wijzigen via Mijn ODIJ op de website.

Mocht het niet lukken stuur dan even een mailtje naar admin@odij.nl

Op welke manieren kan ik betalen voor mijn lidmaatschap?

Er zijn twee manieren om de kosten voor uw lidmaatschap te voldoen:

  • U betaalt veilig via internet via IDEAL. Bij deze betalingswijze ontvangt u uw lidmaatschapskaarten
    binnen 2 weken.
  • U betaalt via automatisch incasso. In dit geval ontvangt u uw lidmaatschapskaarten na ± 5 weken.

U machtigt ‘Over de IJssel’ te Zwolle tot wederopzegging de contributie van het lidmaatschap jaarlijks van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Onze vereniging werkt conform een privacyprotocol. U kunt het privacyprotocol hier downloaden.

Kan ik een lidmaatschap opzeggen?

Lidmaatschap opzeggen.

Jammer dat je wilt opzeggen. Maak je weinig gebruik van je lidmaatschap? Kijk dan nog eens goed wat je uit je lidmaatschap kunt halen.

Wil je toch opzeggen dan kun je je lidmaatschap beëindigen voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar (zie statuten en huishoudelijk reglement).

Het opzeggen van het lidmaatschap kunt u schriftelijk of per email (admin@odij.nl) doen, onder vermelding van uw lidnummer, naam, adres en woonplaats.

Voordelen van lidmaatschap ODIJ

Hoge korting bij meer dan 230 ondernemers

Voordeel voor u en uw gezin

2x per jaar een glossy magazine

Jaarlijkse bijdrage snel terugverdiend

Altijd actueel met de ODIJ app

Begint u met profiteren van korting?