Volg ons op Facebook!

Image Alt
ODIJ

Consument

Korting bij ondernemers in de regio?

Dan zit je goed bij ODIJ

Meer dan 200 ondernemers, winkeliers en dienstverleners hebben zich aangemeld bij ons. Zij zijn de leveranciers voor jouw voordeel in die provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe en Flevoland. Gezamenlijk staan zij garant voor een zeer divers assortiment waar jij als lid van ODIJ korting op krijgt. Denk aan korting op sieraden, auto-onderdelen, gebak, tuinonderhoud, verzekeringen en kleding. En dat is nog maar een greep uit de opties!

Wat is ODIJ?

ODIJ staat voor Over De IJssel. Wij zijn een vereniging die aanbieders en kopers samenbrengt. Voor jou betekent dat kortingen tot wel 40% op een grote hoeveelheid producten en diensten bij diverse aanbieders.

Wat houdt een lidmaatschap in?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor slecht € 7,- per jaar kun je lid worden van ODIJ! Een lidmaatschap dat jou klinkende korting oplevert bij meer dan 200 ondernemers.

Wanneer je lid wordt, betaal je eenmalig € 3,- inschrijfgeld. Word je lid in september? Dan betaal je nog maar € 2,50 voor de rest van het jaar.

Je ontvangt twee passen: één pas voor jezelf en één pas voor jouw gezin. Op vertoon van de pas heb je recht op de speciale ODIJ korting. Wanneer je lid bent geworden en de betaling is voldaan, liggen de passen binnen twee weken op de mat.

Twee keer per jaar ontvang je het glossy magazine van ODIJ. Zowel de voorjaars, als de najaarseditie staat boordevol met ODIJ aanbiedingen. Ook voorzien wij het magazine van een overzicht van alle aangesloten kortingleveranciers, zodat je altijd op de hoogte bent.

Ook is er een ODIJ app waarmee jij altijd de 20 dichtstbijzijnde kortingsleveranciers ziet. Uiteraard kun je ook op je gemak het grote aanbod van korting bekijken via de app.

Magazine Over De IJssel

Download hier het magazine als PDF.

Een kleine investering met een groots effect

Hoe kan ik mij aanmelden?

Door op de button aan het begin van de pagina te klikken, wordt u lid van de meest interessante vereniging van Oost- en Midden-Nederland.

Mocht het niet lukken stuur dan even een mailtje naar admin@odij.nl

Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe moet dat?

Je kunt de gegevens wijzigen via Mijn ODIJ op de website.

Mocht het niet lukken stuur dan even een mailtje naar admin@odij.nl

Op welke manieren kan ik betalen voor mijn lidmaatschap?

Er zijn twee manieren om de kosten voor uw lidmaatschap te voldoen:

  • U betaalt veilig via internet via IDEAL. Bij deze betalingswijze ontvangt u uw lidmaatschapskaarten
    binnen 2 weken.
  • U betaalt via automatisch incasso. In dit geval ontvangt u uw lidmaatschapskaarten na ± 5 weken.

U machtigt ‘Over de IJssel’ te Zwolle tot wederopzegging de contributie van het lidmaatschap jaarlijks van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Onze vereniging werkt conform een privacyprotocol. U kunt het privacyprotocol hier downloaden.

Kan ik een lidmaatschap opzeggen?

Lidmaatschap opzeggen.

Jammer dat je wilt opzeggen. Maak je weinig gebruik van je lidmaatschap?, kijk dan nog eens goed wat je uit je lidmaatschap kunt halen.

Wil je toch opzeggen dan kun je je lidmaatschap beëindigen voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar. (zie statuten en huishoudelijk reglement)

Het opzeggen van het lidmaatschap kunt u schriftelijk of per email (admin@odij.nl) doen, onder vermelding van uw lidnummer, naam, adres en woonplaats.

Voordelen van lidmaatschap ODIJ

Hoge korting bij meer dan 200 ondernemers

Voordeel voor jou en jouw gezin

2x per jaar een glossy magazine

Jaarlijkse bijdrage snel terugverdiend

Altijd actueel met de ODIJ app

Begin jij met profiteren van korting?