Volg ons op Facebook!

Image Alt
Blijf op de hoogte

Nieuws

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid die ervaring heeft in het werken met Mailchimp, Facebook en Twitter. Heb je voldoende vrije tijd en vaardigheden en woon je in de omgeving van Zwolle, dan komen wij graag in contact met je.

Over de IJssel heeft altijd belangstelling voor een nieuwe ondernemer. Actieve adverterende ondernemers genieten doorsnee een beschermde status. Dat wil zeggen, dat in een bepaalde plaats of regio waar deze ondernemer verkoopaktiviteiten ontplooit het bestuur geen afspraken met ondernemers aangaat in een soortgelijk assortiment. Weet u een ondernemer die interessant voor onze leden kan zijn, meldt dit a.u.b. via admin@odij.nl . Wij

Het bestuur van ODIJ heeft besloten de afdelingenraadvergadering van 15 april 2020 af te gelasten. Het verloop van het corona virus is op dit moment onvoorspelbaar. Zelfs een geschikt moment over een paar maanden zoeken is nu niet aan de orde. Het bestuur heeft daarom besloten de voor- en najaarafdelingenraadvergadering in één vergadering te laten plaatsen vinden op 11 november 2020.