Volg ons op social media!

Image Alt
meer weten

Over ODIJ

Wat is Over de IJssel eigenlijk?

In 1977 werd de vereniging ‘Over de IJssel’ opgericht voor het geven en krijgen van korting bij aankopen. Was het in het verleden bestemd voor ambtenaren en personeelsverenigingen, nu kan iedereen lid worden! De leden van ‘Over de IJssel’, ook wel ODIJ, wonen voornamelijk in Overijssel, Flevoland, Gelderland (Veluwe) en Drenthe.

Doel
ODIJ maakt voor haar leden kortingsafspraken met ondernemers.  Bij verzekeringsmaatschappijen, winkels, dienstverleners, verhuurders, makelaars en zelfs een notaris en advocatenkantoor is er voordeel voor leden. ODIJ koopt of verkoopt zelf niets!

In 2024 zijn er ruim 32.000 gezinnen lid en telde de vereniging meer dan 230 leveranciers met zo’n 320 vestigingen. Bij al deze ondernemers en winkeliers (ondernemers) krijgen leden korting op gevarieerde producten en diensten.

Meer Over de IJssel
‘Over de IJssel’ is een non-profit organisatie met een bestuur van vijf personen. Het bestuur, afkomstig uit de leden, werkt vrijwillig voor ODIJ vanuit idealisme. Zij vergaderen maandelijks en ontvangen een onkostenvergoeding. ODIJ heeft een kantoor in Zwolle. Ter ondersteuning van de bestuursleden houdt een betaalde kracht op deeltijdbasis de administratie bij.

Meer dan 200 aangesloten ondernemers

Deze ondernemers bieden voor onze leden acties en kortingen aan, daar wil jij toch ook gebruik van maken?

Wat zit er aan lid zijn verbonden?

De kosten voor leden zijn slechts € 7,- per jaar en eenmalig € 3,- inschrijfgeld. De jaarlijkse bijdrage wordt op een vast moment automatisch geïncasseerd. Leden ontvangen hiervoor twee ledenkaarten; één voor de houder en één voor een gezinslid. Op vertoon van een geldige ledenkaart, geven de aangesloten ondernemers de door hen aangeboden korting.

Wat kan ik verwachten als ondernemer?

Iedere ondernemer uit het werkgebied van ODIJ  kan zich aansluiten. Voor een aantrekkelijk tarief van € 300,- krijgen nieuwe leveranciers een mooi pakket van ODIJ:

Een eigen pagina op www.odij.nl met logo, bedrijfsgegevens en informatie over de ledenkorting.

Een derde A4 flyer van ODIJ met logo, bedrijfsgegevens en de ledenkorting.

Twee keer een advertentie ( ¼ A4) in twee opeenvolgende magazines van ODIJ.

Een vermelding in het ondernemersregister van elk magazine van ODIJ.

Gratis lidmaatschap ´Over de IJssel´ (voor informatie over de vereniging ODIJ)

De bestuursleden van Over de IJssel

Jan de Boer

Voorzitter

Ronald van Uden

Secretaris

Gerard Siegers

Penningmeester

Adrie Vaarkamp

Bestuurslid

Vacature

Bestuurslid

Interesse in onze diensten?

In een magazine speciaal voor leden verwerkt ODIJ twee maal per jaar leuke en interessante informatie, inclusief advertenties van ondernemers.

Wij bieden ons magazine aan in de volgende perioden:

Voorjaarseditie van het magazine medio maart

Najaarseditie van het magazine medio november

De jaarlijkse contributiebijdragen van de leden vormen de inkomsten van ODIJ. De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Zwolle en bezit volledige rechtspersoonlijkheid.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief