Contact

Volg ons op social media!

Bloemenpark Appeltern, beleef de mooiste tuinen!

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch, puur natuur tot heel modern; je geniet van steeds weer nieuwe sferen. Elk jaar legt het park bijzondere tuinen aan met de nieuwste trends, maar er zijn ook tuinen van meer dan 30 jaar oud die al echt karakter hebben.

Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern hun mooiste bloemen en planten. In het park is de Nationale Vaste Plantentuin aangelegd, de grootste showtuin met duizenden unieke soorten.
Geniet na een kleurrijke wandeling in het sfeervolle restaurant of op één van de terrassen in het park. En als je inspiratie hebt opgedaan voor je eigen tuin, dan vind je leuke spullen en planten in de winkel.
Voor kinderen is er een natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin.

20% korting bij Bloemenpark Appeltern

Korting

20% korting op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij de kassa.

De reguliere entreeprijs is 18,95

Max 4 tickets per persoon.

Bijzonderheden

  • Bloemenpark Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, een groen rivierenlandschap met dijkjes, dorpjes en fruitboomgaarden.
  • Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Een onvergetelijke herinnering!
  • Bloemenpark Appeltern is gedurende het seizoen dagelijks geopend, ook op zon- en feestdagen! Kijk op www.appeltern.nl voor alle informatie en de activiteitenkalender.
Voordelen
Contactinformatie

Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern, Nederland

Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Volg ons: Printen: