Contact

Volg ons op social media!

Vakantiewoningen in Nederland

Misschien wel meer dan ooit ben je er nu aan toe om er even helemaal uit te willen. Maar we zitten momenteel in de bekende ‘Dream Now Travel Later’ fase. Gesloten grenzen, beperkt vliegverkeer en 1,5 meter afstand maatregelen maken reizen momenteel erg onzeker.

Gelukkig mogen vakantieparken en vakantiewoningen in Nederland wel weer open. Uiteraard met beperkte faciliteiten en ook hier moeten de nodige maatregelen in acht worden genomen. Maar dan ben je er wel helemaal uit. Even een hele andere omgeving en wellicht wat meer ruimte in en om de woning als wat je thuis gewend bent. Ga je voor de bossen op de Veluwe, de meren in Friesland of de Nederlandse stranden; Interhome biedt een ruim aanbod van vakantiewoningen ook in Nederland.

Rust, Ruimte en genieten

Dat zijn de kenmerken van Recreatiepark Wiringherlant. Vlak achter de dijk bij de Waddenzee, ver weg van alle drukte ligt dit vakantiepark. Ruik het zilt, proef de zee, leun achterover en kom tot rust. Sfeervolle en unieke villa’s en chalets brengen u in de sfeer van vroeger.

Luxe in Zeeland

Parc Ganuentais een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat. Op steenworp afstand van Nationaal Park de Oosterschelde, wat het geschikt maakt voor fietsers en wandelaars. Alle woningen en appartementen zijn ruim, luxe afgewerkt en allen in de Zeeuwse architectuur. Zelfs woningen met een inpandig privé zwembad.

In de heuvels van Limburg

Op slechts 10 en 20 minuten rijden van Valkenburg en Maastricht ligt het rustieke dorpje Bemelen.
Green Resort Mooi Bemelenis dan ook de ideale uitvalbasis voor een vakantie in Zuid-Limburg. Wij bieden hier accommodaties voor 4 tot 12 personen.

10% korting bij Interhome ook op last minutes

Kortingen

10% Korting bij Interhome

Zit jouw ideale vakantiehuis er niet tussen? Neem dan hier een kijkje voor ons volledige aanbod in Nederland! Of ben je al plannen aan het maken voor de wintersport of zomer 2021, klik dan hier.
Als lid van ODIJ profiteer je altijd van 10% korting over de gehele boekingssom. Deze korting geldt ook bovenop lopende aanbiedingen, waardoor jij dus extra veel voordeel hebt!

Reserveren

Reserveren kan via www.interhome.nl/odij.De bedrijfsactiecode = ODIJ10P. De korting wordt bij moment van boeken automatisch verwerkt.Telefonisch reserveren kan ook via 070 414 10 00 (24/7 bereikbaar) vermeld dan het ODIJ partnernummer NL1001433.

Voordelen
Contactinformatie

Laan van Zuid Hoorn 70, 2289 Rijswijk, Nederland

Openingstijden
Maandag 24uur open
Dinsdag 24uur open
Woensdag 24uur open
Donderdag 24uur open
Vrijdag 24uur open
Zaterdag 24uur open
Zondag 24uur open
Volg ons: Printen: